Lezersnieuws

SGP heeft kundig en ervaren team voor de raadsverkiezingen 2018

Ermelo - Voor de gemeenteraadsverkiezingen (D.V. 21 maart 2018) heeft de SGP een ervaren en veelzijdig team beschikbaar. Bij de lijstsamenstelling is met alle betrokkenen overleg gevoerd. Gezamenlijk is gekozen voor deskun¬digheid, ervaring en continuïteit.

Biljarter Joop van der Wal van TexSaloon naar NK

Afgelopen weekend vond in Utrecht de gewestelijke finale van de 3e klasse libre plaats. Namens de Ermelose biljartvereniging TexSaloon was Joop van der Wal daar vertegenwoordigd. Joop had 2 maanden eerder in Lelystad de districtsfinale op zijn naam gebracht en mocht dus mee doen aan deze finale.

Ontspannen middag voor Ermelose vrijwilligers

Vrijwilligers maken Ermelo mooi! Als blijk van waardering organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo op donderdag 7 december (Nationale Dag van de Vrijwilliger) een ontspannen middag voor iedereen die vrijwilliger is voor ons dorp.

Karin Bruers en Nol Havens met 'Bruers haalt uit' in De Dialoog

Karin is weer terug met een solovoorstelling in het theater, nu ja…solo, met Nol Havens samen. Nol is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin.

Mannen van Naam en Sylvia Houtzager met 'Waargebeurd' in De Dialoog

De drie leden van Mannen van Naam stonden jaren geleden aan de basis van Pater Moeskroen. Nu gaan ze een bijzondere combinatie aan met violiste Sylvia Houtzager, bekend van Edison-winnaar Flairck.

Feest bij nieuwbouw beschermende woonvorm Regenboogh in Ermelo

Op 16 november hebben alle toekomstige bewoners van BW Regenboogh (Eleos) de sleutel van hun eigen appartement gekregen. Naast de bewoners waren directie, projectleider en familieleden aanwezig om er een feestelijke bijeenkomst van te maken.

Dansgroep Ballamus Simus bestaat 40 jaar

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de dansgroep kregen de dansers een workshop Noord Europese dans aangeboden. Men danste vol enthousiasme

Twintig jaar Swinging Squabble: 'Celebration'

Zin in een feestje? De leden van pop- en musicalkoor Swinging Squabble wel! En zij nodigen iedereen hiervoor uit!

Gratis proefles Vrolijk en Frans Ermelo

Wil je graag je Frans opfrissen? Vrolijk & Frans geeft maandag 4 december om 19.00 uur een gratis kennismakingsles bij Zalencentrum Ermelo aan de Stationsstraat 137 in Ermelo. Inloop vanaf 18.45 uur.

Pagina's