Lezersnieuws

Dorpsdichter zoekt Ermelose gedichten

Kent of schreef u een gedicht over Ermelo? Laat het dan weten aan de dorpsdichter! Fiet van Beek is bezig Ermelose gedichten te verzamelen voor een boek dat begin 2019 uitkomt.

Inloopuur woonzorgcentra Ermelo

Inloopuur in de Arcade, de Amaniet en de IJsvogel op 29 juni 2018

Wilt u informatie over wonen in de Arcade, de Amaniet of de IJsvogel? Bezoek 29 juni het inloopuur:

Mooie samenwerking tussen Uddelaer en SOS Events

Op 18 juni jl. is een mooie samenwerking tussen Uddelaer en SOS Events bezegeld. Uddelaer is een lokale brouwerij gevestigd in Staverden. Naast dat Staverden het kleinste stadje van Nederland is, met bijbehorend kasteel, heeft het nu dus ook een eigen brouwerij binnen de stadsmuren.

Ontmoetingsconcerten Ermelo op weg naar eerste lustrum

Het seizoen 2018-2019 wordt al weer het vijfde seizoen in deze serie concerten die drie maal per jaar in de Immanuelkerk worden gehouden. Kenmerkend voor de serie is de gevarieerdheid in de verschillende programma’s maar ook de laagdrempeligheid.

Taekwon-Do School Martowirono steunt de SamenLoop voor Hoop Elburg

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018 wordt in Elburg een SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Tijdens de 24-uurs wandelestafette, die plaatsvindt op het terrein van voelbalvereniging ESC, wordt samen met lotgenoten stilgestaan bij kanker én wordt het leven gevierd.

Succesvolle dansshow in Theater Harderwijk

Op zaterdagmiddag 16 juni gaf Natalia Rojkova met al haar dansleerlingen van Dansacademy Ermelo en Cultuurkust Harderwijk een prachtige dansshow in Theater Harderwijk. Na een jaar van voorbereiding en trainen, schitterden de dansleerlingen van alle leeftijden op het podium.

Restaurant Peacock’s schenkt 700 liter schoon drinkwater per verkochte fles tafelwater

Samenwerking met MADE BLUE combineert eerlijk uit eten met het helpen van een ontwikkelingsland

Boekpresentatie winnaar Prijsvraag De Veluwe: Evert. Het Groot Veluwe Vakantiedoeboek voor kinderen van negen tot twaalf

Boekpresentatie winnaar Prijsvraag De Veluwe: Evert. Het Groot Veluwe Vakantiedoeboek voor kinderen van negen tot twaalf

Gedeputeerde Bea Schouten reikt eerste exemplaren uit

Scho(o)lekster op Groevenbeek

Ook dit jaar heeft de scholekster het dak van Christelijk College Groevenbeek gebruikt voor haar gezinsuitbreiding. De scholekster keert ieder voorjaar weer terug naar haar vertrouwde school in Ermelo om haar eieren tussen de kiezelstenen uit te broeden.

Winnaars bekend straatvoetbal gemeentefinale

De 28 finalisten speelden de gemeentefinale op woensdag 4 juni op het Raadhuisplein, georganiseerd door het jongerenwerk van Welzijn Ermelo. Heel Ermelo beweegt zorgden deze middag voor groente, fruit en water.

Pagina's