Lezersnieuws

De kosmos centraal bij NMP Ermelo

In De Witte Heide aan de Kerklaan 5a (zij-ingang), de thuisbasis van de Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) Ermelo zijn regelmatig themabijeenkomsten op de laatste zaterdag van de maand. Op zaterdag 24 februari 2018 staat De Kosmos centraal van 10.00 - 12.30 uur.

Theatergroep Heer Otto met 'Boer Boris' +4 in theater De Dialoog

In de voorjaarsvakantie een mooie familievoorstelling in het theater De Dialoog. Deze voorstelling is bijzonder geschikt voor de leeftijd van 4 t/m 8 jaar.

Kick-off 'Vrienden van Groevenbeek'

Enkele maanden geleden is het Christelijk College Groevenbeek gestart met het oprichten van de 'Vrienden van Groevenbeek', een netwerkclub van mensen die graag iets voor de school willen betekenen.

Repair Café

Repair Café Ermelo is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met verschillende vaardigheden om tijdens de Repair Café-bijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige.

Boek 70 jaar SGP Ermelo/Speuldfractiesecretaris P.W. Stam kent de geschiedenis

Ermelo - Dinsdagavond 13 februari 2018 heeft fractiesecretaris Pieter Stam een nieuw boek gepresenteerd over 70 jaar SGP in Ermelo. Uit talloze bronnen heeft hij bekende en onbekende feiten en gebeurtenissen overzich¬telijk op een rijtje gezet.

Veluwe-Vallei-routeAutopuzzelrit t.b.v. Stichting Ontmoeting

Veluwe-Vallei-route

Autopuzzelrit t.b.v. Stichting Ontmoeting

Op Tweede Paasdag (2 april) hoopt comité Nunspeet van stichting Ontmoeting haar jaarlijkse autopuzzelrit te organiseren.

Start uitbreiding Christelijk College Groevenbeek

Mede dankzij subsidie van de gemeente kan het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo het schoolgebouw uitbreiden met twee nieuwe afdelingen.

Succesvol toernooi in Wijk bij Duurstede voor Ermelose Judoka's

Zondag 11 februari hebben 6 judoka's van Budo Academy Physical Ermelo top gepresteerd op het zwaar bezette judo toernooi in Wijk bij Duurstede.

Rijbewijskeuringen Ermelo

Op 28 februari hebben wij weer rijbewijskeuringen in:

Dienstencentrum de Baanveger

IJsbaanweg 45

3851 CP Ermelo

In verband met zeer lange wachttijden bij het CBR raden wij aan om de keuring minstens 3 maanden tevoren te doen.

OMNIA met 'Celtic World' in theater De Dialoog Ermelo

OMNIA brengt al sinds 1996 wereldwijd hun eigen Pagan-Folk muziek ten gehore. Muziek met hart voor de levende natuur, culturele tradities en de rol van de mensheid in deze moderne wereld van politieke en klimaatsveranderingen...

Pagina's