Lezersnieuws

Twintig jaar samenwerken aan een vitaal platteland

Vereniging Vallei & Boerderij stopt op hoogtepunt

Twintig jaar samenwerken aan een vitaal platteland

Vereniging Vallei & Boerderij stopt op hoogtepunt

Dindoa wint maar laat Rood Wit geen blauwtje lopen.

Toeval of niet, in deze koningsgezinde periode, kleurde ook het veld van Dindoa rood, wit en blauw. De Blauwwitters van Dindoa mochten het deze middag namelijk opnemen tegen Rood Wit uit Wezep.

Duo Marathon Putten

Inschrijving Duo Marathon Putten nog mogelijk. Inschrijven voor deelname aan de 5e editie van de Duo Marathon Putten (DMP18) is nog mogelijk.

Activiteiten in de meivakantie bij schaapskooi Ermelo

In de meivakantie zijn er weer extra activiteiten bij de schaapskooi van Ermelo. Het bezoekerscentrum bij de schaapskooi is dagelijks geopend; di t/m za van 10.30-17.00 uur; zo/ma vanaf 12.30 uur. De toegang is gratis.

 

pauwervoll jongens a1 kampioen

Pauwervoll jongens A1 hebben woensdag 18 april definitief het kampioenschap behaald tegen volleybalvereniging Zeewolde A1.Ze speelden deze laatste competitie wedstrijd in de Triade in Ermelo.

 

Aan elkaar gewaagd

Jaarvergadering LETS-ruilkring Ermelo

Op donderdagavond 3 mei a.s. houdt de Ermelose ruilkring zijn jaarlijkse ledenvergadering. Vanaf half acht zijn de deuren van Pinel, Raadhuisplein 8, geopend en staat de koffie klaar. Aspirant-leden zijn welkom. Na het officiële gedeelte is er tijd om te handelen en bij te praten. 

Progressief Ermelo draagt twee fractievertegenwoordigers voor

De gemeenteraadsfractie van Progressief Ermelo heeft besloten om twee fractievertegenwoordigers voor te dragen voor benoeming door de gemeenteraad. Het gaat om Aad Bezemer en Ivio Damming.

Rio Olofsen gaat NK motorrace goed van start

De pas 11- jarige Harderwijkse motorracer Rio Olofsen is het NK junioren afgelopen weekend goed gestart. Tijdens wedstrijden op de junior track van de TT in Assen moest de wegracer alle zeilen bij zetten om het moordende tempo van zijn concurrenten aan te kunnen.

Veranderingen Buiten & Binnengoed

Zoals velen wel weten staat het winkelpand van Buiten & Binnengoed aan de Telgterweg al een aantal jaar te koop.

Pagina's