Lezersnieuws

Presentatie wandelboekje begraafplaats Koningsvaren Ermelo

Op zaterdag 23 september 2017 presenteerde de Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) Ermelo het eerste exemplaar van een wandelrouteboekje over de gemeentelijke begraafplaats Koningsvaren te Ermelo. Dat gebeurde tijdens de Open Dag in het Uitvaartcentrum De Varenhof.

Ballon Margrietschool vliegt record

Ieder jaar laten de kinderen van de Margrietschool, voorafgaand aan het  pleinfeest, (biologisch afbreekbare) ballonnen op.

Evert van de Veen op het Batzorgel van Harderwijk

Evert van de Veen zet de reeks najaarsconcerten Grote Kerk te Harderwijk voort.

Anton Heyboer, veel meer dan die dwaas met vijf vrouwen

Het NVVH-Vrouwennetwerk biedt op 3 oktober haar tweede lezing van het seizoen 2017-2018 aan.

'Over het leven van Anton Heyboer'.

VVD Ermelo heeft lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen

Ermelo, 22 september - De ledenvergadering van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie in Ermelo heeft unaniem Herma van der Weide-van 't Hof benoemd tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart volgend jaar.

'De Bron' wint Scholen-Estafette op School Atletiek Feest

Het was een groot sportief feest op het Atlos-terrein afgelopen woensdagmiddag. Het was georganiseerd door AV Atlos voor alle basisschoolkinderen van groep 3 t/m 8 uit Harderwijk en Ermelo.

Beginnerscursus Nordic Walking bij Athlos start 14 oktober

Atletiekvereniging Athlos heeft een grote groep Nordic Walkers en wandelaars die wekelijks een ochtend het bos in gaan. En op zaterdagochtend 14 oktober start Athlos weer met een beginnerscursus Nordic Walking. In 6 zaterdagochtenden leer je de basistechniek van deze sport.

Kennis maken met de denksport bridge? Dat kan!

Bridge is een kaartspel, dat wereldwijd door miljoenen mensen thuis of in verenigingsverband wordt gespeeld. Het is een denksport voor jong en oud. De basisregels zijn eenvoudig te leren, maar het spel heeft een enorme diepgang.

Middagdienst in de Immanuelkerk Thema: 'Nepnieuws'

Middagdienst in de Immanuelkerk

Thema: 'Nepnieuws'

Slokker Vastgoed en SPF beheer realiseren 39 eengezinswoningen

Slokker Vastgoed heeft onlangs een turnkey overeenkomst gesloten met SPF Beheer voor de verkoop van 39 duurzame grondgebonden vrije sector huurwoningen in Harderwijk. Deze woningen worden gerealiseerd in Brinkvelden, onderdeel van het nieuwe Harderweide waar Slokker Vastgoed de komende jaren ca.

Pagina's