Lezersnieuws

Kom proeven: alle Romeinen bakken

Spaghetti, pizza en salade caprese: de Italiaanse keuken is om van te smullen. In de Romeinse tijd stonden er toch hele andere gerechten op tafel. Benieuwd wat dat zou kunnen zijn? In Het Pakhuis ben je welkom om de historische keuken van de Romeinen te leren kennen.

Solexrace voor Kika

SOLEX RACE voor KIKA

Als voorbereiding op de Solexrace op 25, 26, 27 aug. 2017 in Heeswijk reed het Solex-Maniacs team afgelopen zaterdag een sponsorrit langs de plaatsen van de teamleden.

Badminton voor 55-plussers kan nieuwe leden plaatsen

Op dinsdagen in de periode september t/m april speelt een groep mannen en vrouwen badminton in sporthal Triade te Ermelo van 1045 tot 1200uur.

Omdat een aantal leden moest stoppen is er plaats voor een 4 tal mannen

of vrouwen.

Instrumentaal zomerconcert en presentatie nieuwe cd

Op zaterdag 2 september 2017 is er een instrumentaal zomerconcert in de Immanuëlkerk (Stationsstraat 137) te Ermelo. Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en Carina Bossenbroek op de panfluit.

Een dagje ontspannen of één vol avonturen?

Het leven van een Romeins soldaat staat er om bekend alles behalve saai te zijn. Van opleiding tot pensioen moet je op en top fit en alert zijn. Romeinse vrouwen van stand konden wel wat uurtjes slijten in de Romeinse badhuizen. Waar kies jij voor deze week?

Wisseling van de wacht in Museum Het Pakhuis

Na zeven jaar gaat er in museum Het Pakhuis een 'wisseling van de wacht' plaatsvinden. Directeur Aimée Streefland heeft Het Pakhuis vanaf het allereerste begin met deskundigheid en flair gebracht tot waar het nu is.

Lions boekenmarkt Boven in de Bieb Harderwijk

Heerlijk die zomer. Vakantietijd. In de tuin, aan het strand, op de camping. En natuurlijk met een goed boek erbij.

Sjoelcompetitie in wijkontmoetingscentrum Stadsweiden

sjoelcompetitie in wijkontmoetingscentrum Stadsweiden in Weideheem

op woensdagmiddag 19 juli om 14.00uur

er zijn leuke prijsjes te winnen.

kosten 2 euro inclusief koffie/thee

voor meer inlichtingen kunt u bellen met Coby Kock 0644288428

Buurtbus rijdt andere route tijdens de braderieën

Omdat het centrum van Ermelo vanaf dinsdag 18 juli 2017 in het teken staat van de jaarlijkse zomerbraderie kan de buurtbus de haltes in het centrum van Ermelo niet bereiken.

Pagina's