Lokaal lezersnieuws

Ermelose vrijwilligers: bedankt, ontspan!

Vrijwilligers maken Ermelo mooi! Als blijk van waardering organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo op donderdag 7 december (Nationale Dag van de Vrijwilliger) een ontspannen middag voor iedereen die vrijwilliger is voor ons dorp.

Feest bij nieuwbouw beschermende woonvorm Regenboogh in Ermelo

Op 16 november hebben alle toekomstige bewoners van BW Regenboogh (Eleos) de sleutel van hun eigen appartement gekregen. Naast de bewoners waren directie, projectleider en familieleden aanwezig om er een feestelijke bijeenkomst van te maken.

Dansgroep Ballamus Simus bestaat 40 jaar

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de dansgroep kregen de dansers een workshop Noord Europese dans aangeboden. Men danste vol enthousiasme

Inloopuur Ermelose woonzorgcentra op 24 november

Als blijkt dat thuis wonen steeds moeilijker voor u wordt of niet meer gaat, is verhuizen naar een woonzorgcentrum een optie. Staat u nu voor die beslissing of wilt u zich alvast oriënteren? In beide gevallen kan het helpen om eens te gaan kijken.

Schrijven over ouder worden: Wijsheid(herhaling van 22 november jl.)

Aan de hand van het boek Het geschenk van ouder worden - De acht poorten van wijsheid, van Angeles Arrien, verkennen we schrijvend de thema's 'authenticiteit, karakter en wijsheid' in relatie tot het ouder worden. Lezend delen we, voor wie dat wil, onze gedachten en ervaringen.

WINTERSLAAP CENTRAAL BIJ NMP ERMELO

In De Witte Heide aan de Kerklaan 5a (zij-ingang), de thuisbasis van de Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) Ermelo zijn regelmatig themabijeenkomsten op de laatste zaterdag van de maand. Op zaterdag 25 november 2017 staat de Winterslaap centraal van 10.00 - 12.30 uur.

Kerstbrodenactie voor Stichting Woord en Daad

Woord en Daad Comité Ermelo

In de maand december wordt weer de 'Actie verkoop kerstbroden' gehouden.

Naast onze bekende kerststollen hebben wij ook dit jaar weer suikerbrood.

U kunt deze overheerlijke broden bestellen bij:

Leene schoenen en tassen viert 125-jarig bestaan

Leene schoenen & tassen bestaat dit jaar 125 jaar. Op zaterdag 25 november is het feest in de winkel aan de Stationsstraat. Vanaf 14.30 uur is er mogelijkheid van inloop voor klanten. En vanaf 15.15 uur vindt het officiële gedeelte plaats, waarna er tijd is voor een hapje en drankje.

De kerk op de pauzeknop

KERK OP DE PAUZEKNOP

Op donderdag 23 november zal op uitnodiging van de commissie Vorming en Toerusting van de Hervormde gemeente Ermelo de directeur van stichting Refo500 Prof.dr.H.J. Selderhuis, spreken in De Hoeve, Kerkbrink 1 te Ermelo.

Bloemschikdemonstratie bij Groei en Bloei

Ieder jaar staat het bloemschikken in november op het programma van de verenigingsavonden van KMTP Groei&Bloei afdeling Ermelo-Putten. Dit jaar verzorgen de cursisten van de Masterclass Nieuw Stijl (MNS) een demonstratie op dinsdag 21 november 2017.

Pagina's