Lokaal lezersnieuws

Bartimeus doet mee aan NL-Doet

Ermelo, - Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 14e keer NLdoet in het hele Koninkrijk.

Uitverkoop bij de Kledingbank

Uitverkoop bij de Kledingbank!

Alzheimer Café Donderdag 1 maart: Hoe ervaar ik mijn ziekte.

"Hoe ervaar ik mijn ziekte"

Het Alzheimer Café van donderdag 1 maart is praktisch. Samen met een echtpaar, waarvan de man beginnende Alzheimer heeft, bekijken we hoe dit echtpaar de ziekte ervaart. Zij zijn bereid en vinden het belangrijk dit te delen.

De kosmos centraal bij NMP Ermelo

In De Witte Heide aan de Kerklaan 5a (zij-ingang), de thuisbasis van de Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) Ermelo zijn regelmatig themabijeenkomsten op de laatste zaterdag van de maand. Op zaterdag 24 februari 2018 staat De Kosmos centraal van 10.00 - 12.30 uur.

Kick-off 'Vrienden van Groevenbeek'

Enkele maanden geleden is het Christelijk College Groevenbeek gestart met het oprichten van de 'Vrienden van Groevenbeek', een netwerkclub van mensen die graag iets voor de school willen betekenen.

Boek 70 jaar SGP Ermelo/Speuldfractiesecretaris P.W. Stam kent de geschiedenis

Ermelo - Dinsdagavond 13 februari 2018 heeft fractiesecretaris Pieter Stam een nieuw boek gepresenteerd over 70 jaar SGP in Ermelo. Uit talloze bronnen heeft hij bekende en onbekende feiten en gebeurtenissen overzich¬telijk op een rijtje gezet.

Start uitbreiding Christelijk College Groevenbeek

Mede dankzij subsidie van de gemeente kan het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo het schoolgebouw uitbreiden met twee nieuwe afdelingen.

Rijbewijskeuringen Ermelo

Op 28 februari hebben wij weer rijbewijskeuringen in:

Dienstencentrum de Baanveger

IJsbaanweg 45

3851 CP Ermelo

In verband met zeer lange wachttijden bij het CBR raden wij aan om de keuring minstens 3 maanden tevoren te doen.

Biljartvereniging Entre Nous dreigt dakloos te worden

Dit dreigt de Ermelosche biljartvereniging Entre Nous te overkomen!

Pagina's