Sport lezersnieuws

Succesvol toernooi in Wijk bij Duurstede voor Ermelose Judoka's

Zondag 11 februari hebben 6 judoka's van Budo Academy Physical Ermelo top gepresteerd op het zwaar bezette judo toernooi in Wijk bij Duurstede.

Jeugdpuntentoernooi Schermen in Ermelo

Op zaterdag 17 februari a.s. houdt schermvereniging Fencing Ermelo het jeugdpuntentoernooi (JPT) in sporthal Triade in Ermelo.

Supportersvereniging Geel Zwart organiseert 17e Boerenkoolloop bij DVS'33 Ermelo

Voor de 17e keer in haar bestaan organiseert supportersvereniging Geel Zwart de traditionele Boerenkoolloop.

Trampolineteams Sparta terug aan de top In Nederland

In Oss werd dit weekend het Nederlands Kampioenschap Trampolinespringen voor Clubteams gesprongen. G.v. Sparta Ermelo had een record aantal teams dat zich plaatste via de kwalificatiewedstrijden, van de jonge E-klasse, tot de top-A-klasse.

Tafeltennissen op Horst

Senioren tafeltennis op Horst.

Mooie prestaties Schermers Fencing Ermelo

Zaterdag 25 november deden vier schermers van Fencing Ermelo mee aan de DNL Jeugdcup en het Duo toernooi in Deventer. Het toernooi werd goed bezocht met veel schermers uit Duitsland. De sfeer was geweldig. Alleen al voor die sfeer kom je op tijd je bed uit zou Matthijs de Vries zeggen.

Sparta Ermelo met A en B team naar NK finale teams trampolinespringen

Afgelopen zaterdag werd in Alkmaar de 2e en laatste plaatsingswedstrijd gehouden voor het NK Clubteams op A- en B-niveau. Op zaterdag 9 december wordt dit NK gehouden in Oss.

Biljarter Joop van der Wal van TexSaloon naar NK

Afgelopen weekend vond in Utrecht de gewestelijke finale van de 3e klasse libre plaats. Namens de Ermelose biljartvereniging TexSaloon was Joop van der Wal daar vertegenwoordigd. Joop had 2 maanden eerder in Lelystad de districtsfinale op zijn naam gebracht en mocht dus mee doen aan deze finale.

Sparta Ermelo doet alvast goede zaken voor het NK trampolinespringen voor A en B teams

Afgelopen zaterdag was de eerste landelijke plaatsingswedstrijd in Soest voor het NK trampolinespringen voor A en B teams. Sparta Ermelo nam deel met 3 teams waarvan 1 B-team en 2 A-teams.

Succesvol Newaza jeugdtoernooi voor Budo Academy Physical uit Ermelo

Zaterdag 4 november heeft Budo Academy Physical Ermelo super gepresteerd op het Judo/Braziliaans Jiu Jitsu Ne-Waza jeugdtoernooi in Ede. Het deelnemersveld was enorm maar toch zijn alle budoka's uit Ermelo in de prijzen gevallen!

Pagina's