Sport lezersnieuws

Biljarter Joop van der Wal van TexSaloon wint gewestelijke finale en plaatst zich voor het NK.

Afgelopen weekend vond in Utrecht de gewestelijke finale van de 3e klasse libre plaats. Namens de Ermelose biljartvereniging TexSaloon was Joop van der Wal daar vertegenwoordigd. Joop had 2 maanden eerder in Lelystad de districtsfinale op zijn naam gebracht en mocht dus mee doen aan deze finale.

Sparta Ermelo doet alvast goede zaken voor het NK trampolinespringen voor A en B teams

Afgelopen zaterdag was de eerste landelijke plaatsingswedstrijd in Soest voor het NK trampolinespringen voor A en B teams. Sparta Ermelo nam deel met 3 teams waarvan 1 B-team en 2 A-teams.

Succesvol Newaza jeugdtoernooi voor Budo Academy Physical uit Ermelo

Zaterdag 4 november heeft Budo Academy Physical Ermelo super gepresteerd op het Judo/Braziliaans Jiu Jitsu Ne-Waza jeugdtoernooi in Ede. Het deelnemersveld was enorm maar toch zijn alle budoka's uit Ermelo in de prijzen gevallen!

Alfons Ariëns en Fontanus oppermachtig bij Schooldammen Harderwijk

Zaterdag organiseerde damclub Harderwijk voor de 43e keer het schooldammen voor het basisonderwijs in De Roef.

Trampolinespringsters Sparta Ermelo presteren goed op laatste WK kwalificatiewedstrijden

Grote spanning in Alkmaar afgelopen zondag 29 oktober tijdens de 3e en 4e kwalificatiewedstrijd trampolinespringen voor het WK van half november in Bulgarije. Ouders werden vandaag heel snel nog ouder op de tribunes.

Eline Westhuis bijna zeker van deelname WK jeugd trampolinespringen

6 trampolinepringsters van Sparta Ermelo hebben zaterdag weer meegestreden voor kwalificatie voor het WK Trampolinespringen voor junioren. Romee Pol probeert het zowel bij de senioren als bij de junioren van 17 t/m 21 jaar.

Goud en Zilver voor Sparta Ermelo op de Friendship Cup 2017 in Tjsechië

Op zaterdag 14 oktober deden 9 trampolinespringsters van Sparta Ermelo mee aan een internationale wedstrijd in Tsjechië, in de plaats Jablonec nad Nisou. Hier werd voor de 45e keer de Friendship Cup georganiseerd, met 250 deelnemers uit 13 verschillende landen.

Dindoa wint zakelijk van hekkensluiter Elburg, 24-11

Dindoa dat nog steeds strijdt voor het kampioenschap in de tweede klasse, ontving afgelopen zaterdag hekkensluiter Elburg dat deze competitie nog geen punten wist binnen te halen. Waarom dat zo was, kwam duidelijk naar voren in de eerste helft.

Yoga voor beginners en senioren

yoga voor beginners bij ZorgDat

Bewegen is goed voor bijna iedereen. Yoga maakt je lichaam sterker, verbetert lichaamsfuncties en zorgt voor meer soepelheid in je lichaam.

Trampolinezilver voor Romee Pol in Valladolid

Afgelopen weekend werd in het Spaanse Valladolid een worldcup Trampolinespringen georganiseerd. De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie vaardigde een Nederlandse ploeg af naar dit evenement.

Pagina's