Sport lezersnieuws

Dindoa wint in slotminuten Derby tegen Hellas; 20-18

Dindoa moest afgelopen zaterdag zwaar aan de bak. Met Exakwa hijgend in de nek voor het kampioenschap mocht er geen punt meer verloren worden. Thuis onder zeer warme omstandigheden moest het aantreden tegen Helaas uit Nunspeet dat op de vierde plek in de poule staat.

Meiden DVS'33 mo13 kampioen

Foto's Theo Aalten.

Bartimeus zoekt wandelvrijwilligers

Mag ik dan bij jou? Mag ik dan bij jou schuilen,droog jij mijn tranen dan? Het liedje van Claudia de Breij kent bijna iedereen.

Bosschart wint 27e internationale Ostsee-PokalTweeling Boeve wint het synchroontoernooi

In het Duitse Sörup werd in het zonnige Pinksterweekend de 27e internationale Ostsee-Pokal voor Trampolinespringen georganiseerd. G.v. Sparta Ermelo vaardigde een ploeg van 16 springers af naar dit populaire toernooi, en deed dat in diverse leeftijdscategorieën.

Sparta Ermelo trampolinespringen presteert in Duitsland.

Dit Pinksterweekend hebben de springsters van Sparta Ermelo weer deelgenomen aan de internationale Ostseepokal 2018 in Satrup in het noorden van Duitsland. De coaches waren Alice Linthuis, Melissa Schuur en Gaby Broersma. De medailles werden behaald door ;

Tamar Foppen en Gina van den Brink winnen goud voor Sparta Ermelo

Gina van den Brink en Tamar Foppen winnen goud bij synchroon B dames.

Eline Westhuis wint zilver individueel A jeugd meisjes.

Eline Westhuis en Valerie Bosschart winnen zilver synchroon A jeugd meisjes.

Anke en Tessa Boeve winnen zilver synchroon A junior meisjes.

Dindoa dendert richting kampioenschap

De boodschap van coach Houtriet was duidelijk: elke wedstrijd is een kampioenswedstrijd. Nog drie te gaan, driemaal winnen en dan is de doelstelling om naar de eerste klasse te promoveren gehaald.

De eerste azielzoeker haalt in Calluna zwemdiploma C

Donderdag 26 april 2018

Dindoa houdt zicht op kampioenschap door winst op DOS WK; 15-21

De Ermelose korfbalformatie is al aan het aftellen naar het kampioenschap. Na de overwinning in Enschede op DOS WK zijn er nog drie wedstrijden te gaan die gewonnen moeten worden en dan kan het feest beginnen.

Ermelose Klim Tour 2018

De ERMELOSE KLIM TOER vrijdag 11 mei 2018 Eén van de belangrijkste toertochten in het voorjaar vindt plaats op vrijdag 11 mei.

Pagina's