Zakelijk lezersnieuws

Matrix en CIF werken samen in het leveren van zakelijk glasvezel

In de regio Noordwest-Veluwe is CIF een campagne gestart om bedrijven en particulieren in de buitengebieden aan te sluiten op glasvezel.

Van Bloemendaal & Verweij Advocaten opent deuren tijdens 'Dag van de Scheiding'

Van Bloemendaal & Verweij Advocaten in Ermelo opent op vrijdag 8 september haar deuren tijdens de 'Dag van de Scheiding'. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met de advocaten en mediators van dit kantoor en meer informatie krijgen over scheiden.

V&V Personeelsdiensten viert 5 jaar succesfeest met relaties

Persbericht

V&V Personeelsdiensten viert 5 jaar succesfeest met relaties

Dagbesteding Aldoende Harderwijk opent haar deuren

Voor GGZ-cliënten en mensen met een licht verstandelijke beperking is in mei een nieuwe dagbestedingslocatie geopend aan de Melis Stokelaan in Harderwijk. Met Aldoende Harderwijk willen eigenaren Riekelt Roest en Stef Rechtsprecher begeleiding op maat aanbieden.

Familieopstellingen in de Dialoog

Op 28 juni vindt er in de Dialoog een bijeenkomst waarin ruimte is om een persoonlijke of zakelijke vraag met behulp van een opstelling uit te werken. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en wordt begeleid door de Ermelose coach Agnes van der Sluijs en haar collega Dennis Vrooland.

Organisatoren hackathon Harderwijk 'blij verrast' door creatieve deelnemers

Zet een groep mensen bij elkaar, technisch, creatief of ondernemend. Leg een probleem neer en vraag hen om een oplossing. Dat is, in het kort, waar het tijdens de hackathon van IoT Harderwijk, vrijdag 5 juni, over ging.

Waarom ging het licht van het Energieplein Ermelo uit?

Het licht van het Energieplein is gedoofd. Dat lazen we op de voorpagina van Het Kontakt van 5 april jl. Wethouder Jan van Eijsden meldt dat het Energieplein Ermelo niet het gewenste resultaat heeft gehad. Een juiste constatering, maar… veel te laat.

Harderwijkse stomerij komt als eerste in Nederland met Drone-Delivery on-Demand

Topcleaning Textielreinigers te Harderwijk komt met een primeur door als eerste bedrijf in Nederland te gaan werken met een aflevermogelijkheid per drone. Het baanbrekende concept zal per begin april zijn intrede doen.

Een hele week korting bij Christelijke boekwinkel Evita

De lente is begonnen, de zon schrijnt er weer vrolijk op los.

In deze tijd leven wij toe naar het Paasfeest maar ook naar de Belijdenis diensten.

2eBedrijf organiseert Team-PLUS ontmoeting

2eBedrijf is ruim zeven jaar actief in Ermelo als zakelijke dienstverlener op het gebied van secretariaat, backoffice, financiën & advies, organisatie & advies en communicatie. Bij 2eBedrijf wordt gewerkt met vrouwelijke ZP'ers. Wij geloven in samen werken en samen ondernemen.

Pagina's