Zakelijk lezersnieuws

Ermelose salon wint Love Award

Bruids- en schoonheidssalon Anne uit Ermelo viel in de prijzen bij de Love Awards Publieksprijs 2018. De eigenaresse van de salon, Anne de Haan, mag met trots de titel 'Beste bruidsvisagist/hairstylist van de provincie Gelderland" dragen.

Kerstvrouw Harderwijkse arbodienst on tour met paard en wagen

HARDERWIJK - De Harderwijkse arbodienst Care Group trok er dinsdag 19 december met paard en wagen op uit. Volledig in kerstsferen bracht kerstvrouw Joyce Gerards in gezelschap van collega Miranda Staal presentjes rond op bedrijventerrein Lorentz.

Nieuw tuincentrum verrijst tussen Ermelo en Harderwijk

Over precies drie maanden opent de familie Raveling een compleet nieuw tuincentrum De Struukakkers aan de Oude Nijkerkerweg/ Kolbaanweg in Ermelo. Er wordt momenteel hard gewerkt om een enorm bedrijf van 4.500 vierkante meter neer te zetten.

Omrijden naar Gulf Jemie Ermelo loont

Als gevolg van de wegwerkzaamheden aan de Dirk Staalweg en Hamburgerweg moeten klanten van tankstation Gulf Jemie Ermelo (Hamburgerweg 93) tot 8 december een behoorlijk stuk omrijden.

Matrix en CIF werken samen in het leveren van zakelijk glasvezel

In de regio Noordwest-Veluwe is CIF een campagne gestart om bedrijven en particulieren in de buitengebieden aan te sluiten op glasvezel.

Van Bloemendaal & Verweij Advocaten opent deuren tijdens 'Dag van de Scheiding'

Van Bloemendaal & Verweij Advocaten in Ermelo opent op vrijdag 8 september haar deuren tijdens de 'Dag van de Scheiding'. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met de advocaten en mediators van dit kantoor en meer informatie krijgen over scheiden.

V&V Personeelsdiensten viert 5 jaar succesfeest met relaties

Persbericht

V&V Personeelsdiensten viert 5 jaar succesfeest met relaties

Dagbesteding Aldoende Harderwijk opent haar deuren

Voor GGZ-cliënten en mensen met een licht verstandelijke beperking is in mei een nieuwe dagbestedingslocatie geopend aan de Melis Stokelaan in Harderwijk. Met Aldoende Harderwijk willen eigenaren Riekelt Roest en Stef Rechtsprecher begeleiding op maat aanbieden.

Familieopstellingen in de Dialoog

Op 28 juni vindt er in de Dialoog een bijeenkomst waarin ruimte is om een persoonlijke of zakelijke vraag met behulp van een opstelling uit te werken. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en wordt begeleid door de Ermelose coach Agnes van der Sluijs en haar collega Dennis Vrooland.

Organisatoren hackathon Harderwijk 'blij verrast' door creatieve deelnemers

Zet een groep mensen bij elkaar, technisch, creatief of ondernemend. Leg een probleem neer en vraag hen om een oplossing. Dat is, in het kort, waar het tijdens de hackathon van IoT Harderwijk, vrijdag 5 juni, over ging.

Pagina's