• Fred de Groot www.fredt.nl

Paul de Leeuw komt weer naar Ermelo

ERMELO Drie jaar geleden was Paul de Leeuw te gast in de Heerlickheijd van Ermelo, om een concert te geven. In het najaar van 2017 komt hij terug naar het dorp, voor een tweede editie.

Tijdens 'Een avond met Paul de Leeuw', zal de artiest samen met pianist Bernd van den Bos een persoonlijk liedjesprogramma ten gehore brengen. Aan de hand van anekdotes, verhalen en een eigen selectie songs, neemt De Leeuw het publiek mee in een unieke avond.

,,We hebben zulke leuke en warme herinneringen aan het concert in 2014, dat de beslissing om nog een concert te doen, niet moeilijk was'', aldus pianist Bernd van den Bos. ,,Het publiek was blij verrast door de gevarieerde songs, de leuke verhalen en intieme momenten. Dat doen we graag nog een keer over.''

De Leeuw vervolgt : ,,De vorige rendez vous met de virtuoze Bernd in Ermelo was er één van totale chaos, maar vooral vertier. En net als met goede seks, dat wil ik altijd nog wel een keer.'' De Leeuw stelt ook dit jaar het repertoire zelf samen en brengt bekend en minder bekend repertoire.

'Een avond met Paul de Leeuw' vindt op woensdagavond 18 oktober eenmalig plaats in de concertzaal van de Heerlickheijd van Ermelo. Kaarten zijn vanaf 21,50 euro te koop en te bestellen via www.shows-events.nl. Het concert begint om 20.00 uur.