• Archieffoto 112Heuvelrug.nl

Politie toont beelden gewapende overval Ermelo

ERMELO De politie gaat beelden openbaar maken van de gewapende overval op eetcafé De Vos in Ermelo. De overval vond plaats op vrijdag 4 augustus van dit jaar en is vastgelegd door bewakingscamera's. De beelden worden uitgezonden in het Omroep Gelderland programma Bureau GLD van woensdag 6 september.

Het eetcafé aan de Horsterweg wordt vrijdagavond 4 augustus kort voor 23.00 uur overvallen door twee onbekende personen. Onder bedreiging van een mes wordt geld buitgemaakt. De twee personeelsleden blijven geschrokken achter. Daarna gaan de twee overvallers er met onbekende bestemming vandoor. De overval is vastgelegd door bewakingscamera's. In de uitzending worden deze beelden getoond en verschillende vragen aan de kijker gesteld.

Bureau GLD wordt woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht & Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.