Améézing Concert door Crescendo

02-11-2018, 19:41 | Lezersnieuws | Hanneke van Dijk

Datum:

zaterdag 10 november 2018, 20:00

Locatie:

14
Kerkelijk Centrum
Ermelo

Op zaterdag 10 november organiseert Crescendo Ermelo weer een groot feest met de tweede editie van het succesvolle Améézing Concert. ‘Vorig jaar was het tijd voor iets anders na 4 edities van de Maestro-concerten’, vertelt Willeke van den Broek, bestuurslid van Crescendo, ‘en het was een groot succes. Toch was het dit jaar weer spannend of zangers/zangeressen zich weer zouden opgeven om een nummer met het orkest te zingen, maar daarover hadden we ons geen zorgen hoeven maken’. Meer dan 10 mensen hebben zich opgegeven om een nummer te zingen, van Queen tot Bløf tot Adele. Het wordt dus een gevarieerde avond.

Het Kerkelijk Centrum wordt wederom omgetoverd tot een sfeervol Bruin Café en ook de zaalkaraoke staat dit jaar weer op het programma. Om de kelen hiervoor goed te smeren is er de mogelijkheid om tijdens het concert drankjes te bestellen en loopt hiervoor bediening rond. Nieuw is dat er hapjes besteld kunnen worden. ‘Kortom, het wordt weer een groot feest!’ aldus Willeke van den Broek.

Het concert vindt plaats op zaterdag 10 november 2018 om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) in Het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo. Kaarten kosten € 8,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.crescendo-ermelo.nl of de leden. De kaarten kosten € 10,- aan de zaal. Toegangsprijs is inclusief welkomstdrankje. Kinderen onder de 12 jaar hebben natuurlijk gratis toegang onder begeleiding van een betalende volwassene.