• Crescendo Ermelo

    Crescendo

Crescendo luidt nieuw jaar in met borrelconcert op 13 januari

04-01-2018, 19:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 januari 2018, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Van Beekweg 15, Ermelo
Nederlands Gereformeerde Kerk
Ermelo

Op zaterdag 13 januari 2018 zal Chr. Harmonie Crescendo het nieuwe jaar muzikaal inluiden met een kort borrelconcert onder het genot van een hapje en een drankje.

'Dit jaar heeft het concert een andere opzet en is het een combinatie van het traditionele nieuwjaarsconcert en een nieuwjaarsborrel, een Borrelconcert', vertellen dirigent Ronald Slager en Jan Hein van Burken, voorzitter van de relatiecommissie van Crescendo. 'Ook het repertoire hebben we hierop aangepast en we zullen de sfeer creëren van een Jazzclub'. Amber van Dijk verleent haar medewerking en zal het nummer 'Hallelujah' ten gehore brengen, dat zij ook zo mooi zong tijdens het Améézing concert in oktober. We zijn hier erg enthousiast over'.

Tijdens het concert staat de ontmoeting tussen muzikanten en publiek centraal. Het orkest zal korte blokken met muziek laten horen en tussendoor is er tijd voor een hapje, drankje en uiteraard de bijbehorende nieuwjaarswensen. Daarnaast hebben ook de leden van Poco Crescendo, het opleidingsorkest onder leiding van Hilda Versluis weer hard geoefend. Er is een aantal nieuwe leden voor wie dit een extra spannende avond is omdat het hun eerste concert is. Poco Crescendo neemt u mee op reis door verschillende landen en speelt daarnaast 5 variaties op een bekend kinderliedje.

Het concert vindt plaats op zaterdag 13 januari 2018 in de Nederlands Gereformeerde Kerk aan de Van Beekweg 15 te Ermelo, aanvang 20:00 uur (zaal open 19:30 uur). De toegang en consumpties zijn gratis.

Meer informatie over Crescendo is te vinden op www.crescendo-ermelo.nl