• Chr. Harmonie Crescendo Ermelo

    Crescendo

Crescendo presenteert 'ratatouille' tijdens Voorjaarsconcert

27-03-2017, 09:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 8 april 2017, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Jeugdkant 14, Ermelo
Kerkelijke Centrum
Ermelo

Bent u in voor een muzikaal interessant avondje uit in Ermelo? Kom dan op zaterdag 8 april naar het Voorjaarsconcert van Chr. Harmonie Crescendo!

Na het Maestroconcert van afgelopen oktober heeft het orkest zich onder leiding van dirigent Ronald Slager toegelegd op verschillende muziekstijlen. Crescendo zal u dan ook een 'ratatouille' van muziek voorschotelen en weet zeker dat het u zal smaken! Het orkest laat het publiek proeven aan klassieke muziek, zoals de bekende Peer Gynt Suite van Edvard Grieg, dat op donderdag 6 april ook zal worden uitgevoerd op Christelijk College Groevenbeek. Hier zal Crescendo meewerken aan het drama-examen Havo 5 van één van haar leden, Maarten van Burken. Verder zal Lotte Versluis op bastrombone soleren in het Concertino van Ernst Sachse. Dit werk zal zij ook spelen tijdens het eindrecital (eveneens begeleid door Crescendo) voor het afstuderen als docent muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Crescendo is erg trots op Lotte en vereerd dat zij haar mag begeleiden!

Na de pauze van het voorjaarsconcert legt Crescendo zich toe op andere klassiekers, maar dan uit recenter tijden: latin-, pop- en filmmuziek. Latin Dances, hits van Joe Cocker, 'Ratatouille' en 'Children of Sanchez' zullen o.a. de revue passeren.

Kortom, het belooft een afwisselende avond te worden waarin Crescendo zich van verschillende kanten laat zien. De leden van het orkest hebben er weer veel zin in en hopen u op 8 april te mogen verwelkomen!

Het concert vindt plaats in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 in Ermelo en begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur. Entree is 10 euro (inclusief consumptie). In de voorverkoop kosten de kaarten 7,50 euro. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang (met betalende volwassene). Kaarten in de voorverkoop zijn via de site te verkrijgen: www.crescendo-ermelo.nl of via de leden.