• Klassiek theaterconcert 3 november 2017

    eigen foto

Cugnon Ensemble met 'Groots en Meeslepend' in theater De Dialoog

20-10-2017, 14:00 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 3 november 2017, 22:15 tot 22:30

Locatie:

Raadhuisplein 4, Ermelo
Theater De Dialoog
Ermelo

In het voorjaar van 2012 is het bijzondere Cugnon Project gestart in een mooi kasteel in Belgie, in het dorpje Cugnon. Conservatoriumstudenten en professionele musici ontmoeten elkaar om muziek te maken. Cugnon Project is inmiddels een stichting met als doel jong muzikaal talent een podium te geven temidden van professionele musici. Met Cugnon wil de stichting de liefde voor muziek delen met het publiek door concerten en projecten te presenteren van hoog niveau. De artistieke leiding van het Cugnon Project is in handen van Chris Duindam. Tijdens de concerten zal Chris op zijn bekende charmante en informatieve wijze het publiek voorzien van anekdotes.

Kamermuziek, maar dan in grote bezetting, het Oktet van Mendelssohn brengt maar liefst twee strijkkwartetten bij elkaar. Voorafgegaan door de grootse 6de Symphonie van Beethoven, de beroemde 'Pastorale' maar nu in een bewerking voor zes strijkers.

F. Mendelssohn: Oktet in Es; L. van Beethoven: Symphonie in F, 'Pastorale'.

De uitvoerenden op deze avond zijn: Chris Duindam (viool), Marie Claire Boel (viool), Veerle Schutz (viool), Violeta Adamova (viool), Hannah Donohoe (altviool), Floor Feleus (altviool), Mario Rio (cello) en Douw Fonda (cello) www.cugnonproject.com

Vrijdag 3 november 2017, De Dialoog in Ermelo

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs € 16,50 (inclusief pauzedrankje)

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl