Gezond Veluwe Challenge Ermelo

13-03-2018, 21:00 | Lezersnieuws | Eveline van Dijk

Datum:

maandag 26 maart 2018, 20:00

Locatie:

Badhuisweg 6
Fysiotherapie Hokkeling en Huiberts
Ermelo

De Challenge bestaat uit 6 dagen een afstand wandelen, maandag t/m vrijdag ?n op zaterdag een prachtige afsluitende wandeldag! De te lopen afstanden zullen in juli liggen tussen 7 en 9 km per keer, 10.000 stappen!

U kunt samen met ons de uitdaging aan om in juli gedurende een week een afstand te lopen die nu nog niet haalbaar is. Hier is natuurlijk training voor nodig. Om de Gezond Veluwe Challenge te kunnen lopen traint u van half april? eind juni 2018. We starten met een afstand van 3 kilometer, dit moet aan het begin vol te houden zijn. In 3 maanden gaan we 2 dagen in de week trainen om in de Challengeweek 6 dagen 10.000 stappen per dag te lopen! Dit kan je natuurlijk alleen doen, maar bij eerder gehouden Challenges is gebleken dat het trainen in groepen elkaar motiveert om het vol te houden ook als het even tegen zit of wanneer u niet zo veel zin hebt. Dus ga gezellig samen met andere deelnemers! Natuurlijk mag je ook familie of vrienden meenemen tijdens uw wandelingen!

Het doel van de Gezond Veluwe Challenge is te ervaren dat u met een klein beetje extra inspanning uw gezondheid kan verbeteren en dat u zich fitter gaat voelen. Voorgaande jaren was de doelgroep alleen voor diabeten, maar dit jaar voor iedereen die er baat bij kan hebben. Een heel aantal deelnemers van de Diabetes Challenge 2015, 2016 en 2017 loopt nog steeds elke maandag- en woensdagavond! Dat is een prachtig resultaat vind u niet?

Maandag 26 maart 2018 geven wij een informatie avond voor ge?nteresseerden in deze Challenge. Locatie: Fysiotherapie Hokkeling & Huibers, Badhuisweg 6, aanvang 20.00u.

Voor vragen, bel gerust: 0341-563777 en vraag naar Kevin Landman (fysiotherapeut Hokkeling & Huibers) of mail uw vraag naar kevin.landman@hokkeling-huibers.nl

De deelname is geheel gratis, wel is het de bedoeling om u in te schrijven zodat we echt een groep vormen en zodat we elkaar kunnen motiveren. Bij de wandeldagen wordt u afwisselend begeleid door bijvoorbeeld een fysiotherapeut, praktijk ondersteuner van de huisarts, di?tist, ergotherapeut en/of buurtsportcoach.

Komt u ook en ziet u hier een uitdaging in? Het Gezond Veluwe Challenge team hoopt dat u zichzelf deze KANS gunt en wij zien u graag op onze informatie- avond en hopelijk dan ook uw definitieve inschrijving tegemoet!

Het Team Gezond Veluwe Challenge in Ermelo In samenwerking met Flegel (multidisciplinaire zorggroep) en Medicamus (huisartsenco?peratie u.a.).