• Florito en Angelic

    Christa Balk

Mannenmiddag met paarden

03-09-2018, 15:11 | Lezersnieuws | Signy Esmeijer

Datum:

vrijdag 14 september 2018, 13:00 tot 17:00

Locatie:

Garderenseweg 261
AngelicInsights
Ermelo

De dynamiek en behoeften van mannen zijn anders dan die van vrouwen. Daarom een eigen middag voor mannen en paarden!

Paarden zijn de spiegel van jouw ziel, zij zijn uitstekend in staat jou te laten zien en voelen welke (onbewuste) patronen zich in jouw leven of carri?re afspelen. Iets wat ongrijpbaar lijkt doordat je het niet in woorden kan vatten, niet verklaarbaar kunt maken en niet kunt analyseren gaan we eerst concreet maken! Hoe we dat doen is vooraf niet te zeggen, iedere deelnemer krijgt een persoonlijke aanpak. Als duidelijk is waar je tegenaan loopt ga je met de paarden aan het werk. Je zal merken dat je hierdoor makkelijker van je hoofd (?denken?) naar je hart (?gevoel?) zakt, zonder houvast te verliezen! Obstakels worden zichtbaar. Als die inzichtelijk zijn is het belangrijk om ze vervolgens te erkennen en toe te staan. Daarna kan je ze met behulp van de paarden en mij aanpassen of elimineren. Dat geeft ruimte en vrijheid.

Het voordeel van een groep is dat je allemaal hetzelfde doel hebt; lekkerder in je vel zitten. Je kan het vergelijken met jagen, je gaat samen voor het beste individuele resultaat en sterkt en bekrachtigt elkaar! De groepsdynamiek in combinatie met mijn bijdrage en die van de paarden, zorgen voor een veilige setting. Hierdoor ontstaat er meer vertrouwen, verbinding en saamhorigheid waardoor je kwetsbaar opstellen als veilig kan worden ervaren.

Wanneer : 14 september van 13.00 tot 17.00 uur Inclusief : koffie, thee, bites Groep : maximaal 4 mannen (nog 2 plekken vrij) Prijs : ? 88,-- Locatie : Angelic Insights, Garderenseweg 261 Speuld Aanmelden: angelic@angelicinsights.nl