• Open dag bij Groot Emaus

    Eigen foto

Open dag van Groot Emaus

23-02-2018, 12:30 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 15 maart 2018, 09:30 tot 14:30

Locatie:

, Harderwijk
Groot Emaus Ermelo
Harderwijk

Op donderdag 15 maart is er een open dag op Groot Emaus in Ermelo. Speciaal in de Week van Zorg en Welzijn zetten we op die dag tussen 09.30 en 14.30 uur de deuren open. Zo kun je kennis maken met de dynamische wereld van Groot Emaus.

Open dag

Collega's en jongeren geven een rondleiding langs verschillende locaties. Zo kun je een kijkje nemen bij de afdeling Vrije Tijd, het Emaus College, een woning en een arbeidslocatie. Dit geeft een mooie indruk van Groot Emaus. Naast de rondleiding is het mogelijk om extra informatie te krijgen tijdens een markt. Ben je op zoek naar een baan in de zorg of ben je gewoon nieuwsgierig naar Groot Emaus? Iedereen is van harte welkom. Het volledige programma, de mogelijkheid tot aanmelden en de exacte locatie vind je op: www.sheerenloo.nl/opendag.

Week van Zorg en Welzijn

De landelijke Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe de zorg werkt. Groot Emaus doet dat op 15 maart. Meer weten over de Week van Zorg en Welzijn? Kijk dan op www.weekvanzorgenwelzijn.nl.