Slotavond Alzheimer Café Ermelo, 7 juni

20-05-2018, 18:45 | Lezersnieuws | Pieneke Majdandzic

Datum:

woensdag 6 juni 2018, 19:30 tot 21:00

Locatie:

IJsbaanweg 45
Baanveger
Ermelo

Bijzondere voorstelling slotavond Alzheimer Caf? Ermelo

Op donderdag 7 juni is er een bijzondere seizoensafsluiting van Alzheimer Caf? Ermelo. Deze avond zal Marijke Kots de voorstelling : ?Is dat uw moeder?spelen.

Het stuk speelt zich af in de wachtkamer van een huisarts. Hier wachten een moeder met haar dochter en een onbekende vrouw. De moeder heeft in een ver gevorderd stadium de ziekte van Alzheimer. De onbekende vrouw wordt vergeetachtig en gaat daarom naar haar huisarts. Door haar angst stelt zij vrij impertinente vragen aan de dochter. De dochter reageert in cynisme met boosheid en onmacht. Waarom deze reaktie....? Schaamt zij zich voor haar moeder of is zij bang dat zij haar oude moeder kwijtraakt... Een voorstelling die veel emoties losmaakt en zeer de moeite waard is.

U bent welkom vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur, waarna er onder het genot van een hapje en een drankje gezellig nagepraat kan worden. Alzheimer Caf? Ermelo wordt van oktober tot en met juni de eerste donderdag van de maand gehouden in de Baanveger, IJsbaanweg 45 in Ermelo.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Greetje Smid tel: 0341-354461