Veluwe-Vallei-routeAutopuzzelrit t.b.v. Stichting Ontmoeting

14-02-2018, 15:30 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 2 april 2018, 13:30 tot 14:30

Locatie:

Bagijnenstraat 69, Ermelo
Ger. Gem.
Ermelo

Veluwe-Vallei-route

Autopuzzelrit t.b.v. Stichting Ontmoeting

Op Tweede Paasdag (2 april) hoopt comité Nunspeet van stichting Ontmoeting haar jaarlijkse autopuzzelrit te organiseren.

Gedreven door christelijke naastenliefde biedt Ontmoeting met vrijwilligers en professionals steun aan kwetsbare mensen die zijn vastgelopen. Mensen met sociale, psychische en financiële problemen, ex-gedetineerden, zwerfjongeren, dak- en thuislozen en multiprobleemgezinnen wordt steun geboden, zodat ze weer hun stap in de goede richting kunnen zetten.

Dit gebeurt vanuit verschillende locaties in heel Nederland, o.a. in Harderwijk met een activeringsinloop en Tweede Kanswinkel en in Epe met een woon-werkcentrum voor ex-gedetineerden.

De route van de autopuzzelrit loopt door het noordwestelijk deel van de Veluwe en door de Vallei. Starten is mogelijk tussen 13.30 en 14.30 uur bij de Ger. Gem. te Ermelo, Hanengewei 69 en bij Hervormd verenigingsgebouw 'De Hof', Eendrachtstraat 32 in Zwartebroek.

De inschrijfkosten zijn € 10 per auto. Onderweg kunt u koffie, fris en iets erbij kopen. Ook zijn er verkooptafels met kaarten etc.