• Luisteren naar Miepje Eikenblad en Petertje Pet

    Stichting Schapedrift

Voorleestheater Miepje Eikenblad en Petertje Pet in bezoekerscentrum

12-02-2018, 11:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 24 februari 2018, 14:00 tot 15:15

Locatie:

Postweg 50, Ermelo
Schaapskooi
Ermelo

Kinderen van 4-8 jaar kunnen in het bezoekerscentrum bij schaapskooi Ermelo genieten van het voorleestheater 'Miepje Eikenblad en Petertje Pet'.

Petertje Pet en Miepje Eikenblad wonen in het bos op de Veluwe. Petertje speelt graag op zijn fluit. Hij vertelt aan de kinderen dat hij een beetje verliefd is op Miepje. Hij wil zijn beste petje opzetten en de kinderen mogen hem helpen kiezen. Miepje leest graag voor en heeft veel vriendjes in het bos. In haar mandje kruipt graag Luie Leo. Net als Miepje de kinderen wil gaan voorlezen, klinkt er een luid gesnurk vanuit het mandje. Miepje speelt wat met Luie Leo en gaat dan voorlezen uit een van de Blauwe Gerrit Boeken. Samen met Petertje en de kinderen zingt ze aan het eind het Blauwe Gerrit lied. Na afloop krijgen ze een mooie kleurplaat mee naar huis.

Kosten: € 5,00 inclusief limonade en een kleurplaat. Aanmelden is gewenst: via www.schapedrift.nl of bij het bezoekerscentrum, tel. 0577-407254. De voorstelling is op de knusse zolderverdieping van het bezoekerscentrum.

Bereikbaarheid: De schaapskooi en het bezoekerscentrum Ermelosche Heide zijn bereikbaar via de Drieërweg tussen Ermelo en Speuld. Tel. 0577-407254. Meer informatie op www.schapedrift.nl.