• Wensink Bweegt

    Wensink Automotive

Wensink beweegt voor drie goede doelen

07-08-2017, 15:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 9 september 2017, 08:30 tot 17:00

Locatie:

Stephensonstraat 5, Harderwijk
Harderwijk
Harderwijk

Automotivebedrijf viert 30-jarig jubileum en steunt daarmee KWF, ALS en de Hartstichting

Op zaterdag 9 september staan 9 vestigingen in het teken van het 30-jarige bestaan van Wensink. Er worden verschillende festiviteiten rondom deze filialen georganiseerd, zoals fietstochten en autorally's. Daarmee zamelt Wensink geld in voor 3 goede doelen.

Meefietsen, meerijden, meevieren of meeleven

Wie het jubileum van Wensink mee wil vieren, kan dat op allerlei manieren doen. Zo is er de mogelijkheid om verschillende tochten te fietsen, een autorally te rijden of met de aanwezigen samen een toost op het 30-jarig bestaan uit te brengen. Bij de 9 vestigingen zijn verschillende feestelijke activiteiten voor jong en oud.

Wensink vraagt een bijdrage voor de verschillende onderdelen. De totale bijdrage wordt evenredig verdeeld over drie goede doelen: KWF Kankerbestrijding, stichting ALS en de Hartstichting. Wensink doet zelf vast een voorzet en doneert €10.000,- per goed doel.

Wie de goede doelen een warm hart wil toedragen, heeft de mogelijkheid een bedrag te doneren via de website. Inschrijven en/of doneren kan via www.wensinkbeweegt.nl.

Continu in beweging

Laurens Stigter, algemeen directeur van Wensink legt uit: "Wensink staat voor veel meer dan enkel aanschaf en onderhoud. We zijn een totaaloplosser als het gaat om mobiliteit: we zorgen al 30 jaar voor beweging!" Hoog tijd dus om dat gezamenlijk te vieren door in beweging te komen. Echter, de goede doelen staan voorop: "We hopen dat velen zich inschrijven voor dit evenement en we zo samen een mooi bedrag inzamelen!"