• Op de foto: Arnold van Verseveld (voorzitter kunstcommissie StEK) en Fiet van Beek (dorpsdichter van Ermelo) na de onthulling van het gedicht in de Enk.

    Henriëtte Houtsma

 Poëtische opening eerste zomerexpositie StEK

14-07-2018, 13:56 | Lezersnieuws | Henriette

Ermelo 13 juli - Poëtische opening van de eerste zomerexpositie van StEK in een reeks van drie. Dorpsdichter van Ermelo, Fiet van Beek heeft speciaal voor de galerie een gedicht geschreven en voorgedragen tijdens de opening. Na de onthulling van het gedicht is deze in de etalage van de galerie tentoongesteld. De muzikale bijdrage van John Vis maakte het geheel feestelijk en sfeervol. Aan het eind van de middag hebben John en Fiet samen het dorpslied van Ermelo gezongen in de Enk.

Het is een uiteenlopende tentoonstelling geworden van de leden van Stek en Leonardo Da Vinci, waar voor iedere toeschouwer wel iets treffends te zien zal zijn. Kom gerust eens kijken en laat je verrassen! De galerie is open van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 – 17:00 uur. Op vrijdag is de galerie open tot 20:00 uur.

De galerie van Stichting Ermelo’s Kunstcollectief is gevestigd in de Enk 16 te Ermelo, meer info via www.kunststek.com

Op de foto:  Arnold van Verseveld (voorzitter kunstcommissie StEK) en Fiet van Beek (dorpsdichter van Ermelo) na de onthulling van het gedicht in de Enk.