Biljartvereniging Entre Nous dreigt dakloos te worden

12-02-2018, 12:21 | Lezersnieuws | Jan Bastemeijer

Dit dreigt de Ermelosche biljartvereniging Entre Nous te overkomen!

De laatste jaren speelde deze vereniging op een prachtige locatie: De Heerlickheijd van Ermelo. Door een aanstaande verbouwing van Down Under, de speelkelder in dit hotel is er echter geen plaats meer voor deze biljartvereniging. Op 19 februari aanstaande moeten de biljarters De Heerlickheijd verlaten hebben en moeten de twee speeltafels en overige attributen voorlopig opgeslagen worden.

Een dieptepunt voor Entre Nous, na in 2016 nog het 40 jarig jubileum, in aanwezigheid van biljart coryfee Raymond Ceulemans, gevierd te hebben.

Enkele jaren geleden overkwam deze biljartvereniging hetzelfde. In verband met sloop moest men toen De Leemkuul verlaten. Op het laatste moment bood De Heerlickheijd toen onderdak.

Wie kan nu deze vereniging helpen aan een onderkomen van ongeveer zeventig vierkante meter. Personen, die een oplossing weten, kunnen contact opnemen met de secretaris van de vereniging, de Heer George Schipper, te bereiken via george.schipper@upcmail.nl of telefonisch onder nummer: 06 156 618 19

Laat ENTRE NOUS onderdeel van de ERMELOSCHE SAMENLEVING uit blijven maken!!