• Boekenmarkt

    Sven van der Beek

Boeken-, curiosa- en creamarkt Ermelo 15 juni

07-06-2019, 09:39 | Lezersnieuws | Sven

A.s. zaterdag 15 juni wordt tussen 9.30 en 16.30 uur de tweede van een serie van vier  maandelijkse boeken- en curiosa- en creamarkten gehouden die deze zomer weer worden georganiseerd  in de Stationsstraat in Ermelo.

Wat zeven jaar geleden op een zaterdag in augustus begon als een experiment, is nu een jaarlijks terugkerende traditie aan het worden..

Verwacht wordt dat  zaterdag 15 juni ongeveer 20 kramen in de Stationsstraat zullen staan, vol leuke 2e hands goederen en 2e hands boeken. Ook is er plaats voor n mensen die als hobby zelfgemaakte creatieve producten vanuit een betaalbare kraam willen verkopen, zoal sieraden, schilderijtjes, kinder- of poppenkleding, enzovoorts.

Voor veel mensen is deelname aan braderieën te duur. Het is ook mogelijk als hobbyist samen met iemand anders een kraam het huren en samen de kraamhuur te delen.
Mensen die geïnteresseerd zijn in het huren van een kraam kunnen mailen naar de organisator via evenementen@inesweb.com. Bellen kan ook, 06 50414117.

De volgende boeken- en curiosa- en creamarkten in de Stationsstraat zijn dit jaar op de zaterdagen 20 juli en 17 augustus.