• Burendag Valkenhof/Sperwerhof

    Monique
  • Burendag Hoge Kamp

    bewoners
  • Winnaars leukste straat Koelvaarserf

    Monique

Burendag in Ermelo pakt zonnig uit

30-09-2016, 16:30 | Lezersnieuws | Leefbaarheidsteam Ermelo

Vrijdag 23 september en zaterdag 24 september jl. werd er in verschillende straten van Ermelo burendag georganiseerd. Mede door het weer werd het een geslaagd weekend, de buurten zijn actief en fanatiek bezig geweest.

Vrijdag was het de beurt aan de Parasol, hier werd o.a. liedjes gezongen door kinderen van de Bernardschool, bij de Amaniet werd er gesport samen met de kinderen van de Cantharel.

Zaterdag waren de buurten aan de beurt. Aan de Kolevaarserf hielden ze een gps tocht, Valkenhof/Sperwerhof werd er jeu de boules gespeeld op de nieuwe baan gelegen op het Haegenveld, aan de Hoge Kamp konden kinderen zich laten schminken en oud Hollandse spelletjes spelen, de Meerkoetstraat hield een grote BBQ met veel omwonenden, de Kamperfoeliehof had allemaal foto's hangen van alle bewoners van vroeger en nu, en het AZC hield een open dag met verschillende spellen.

De straten werden allemaal bezocht door leden van het Leefbaarheidsteam, Wethouder Klappe en Burgemeester Baars. Laatst genoemde heeft deze dag de Kolevaarserf benoemd tot leukste straat van Ermelo 2016.

De straat heeft een voucher gewonnen met een BBQ pakket. Deze wordt gesponsord door Slagerij van Elten en het Leefbaarheidsteam.