• Culihoppen Harderwijk echt een blijvertje

    Fotostudio Merjenburgh

Culihoppen Harderwijk echt een blijvertje

06-06-2016, 14:20 | Lezersnieuws | Catch-On

Op zondag 29 mei vond de derde editie van Culihoppen Harderwijk plaats in de binnenstad. De gastronomische ontdekkingstocht volgde deze keer het thema 'klassiekers met een twist' en werd door de deelnemers gezien als een slaand succes.

Meer dan 350 Culihoppers kregen een verrassend gerechtje voorgeschoteld bij de zeven eersteklas restaurants Ratatouille, De Boterlap, De Bank, Dolle Griet, Klein Parijs, Tommy's en Hortustuin. De deelnemers waren erg enthousiast over de hoge kwaliteit, de gastvrijheid, gezellige sfeer en uiteraard het onverwacht aangename weer tijdens het event.

Uitverkocht

Culihoppen Harderwijk laat liefhebbers van food op een gezellige en toegankelijke manier de culinaire kant van de stad kennen. Het event was binnen tien dagen na de start van de voorverkoop uitverkocht. De enorme belangstelling laat niet alleen zien dat de gastvrijheid van de restaurants erg gewaardeerd wordt, maar zorgt er ook voor dat het event echt een blijvertje is.

De najaarseditie van Culihoppen vindt plaats op zondag 9 oktober 2016. Wil je op de hoogte blijven van wat er zich afspeelt rond Culihoppen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via info@culihoppen.nl en houd de Facebookpagina in de gaten.

Culihoppen Harderwijk is een initiatief van Catch-On creatieve communicatie.