• Evelien van Praktijkmani

    eigen bezit

Gezocht: mensen die willen ervaren wat een kinesiologie behandeling doet! 

17-05-2018, 10:52 | Lezersnieuws | Eef

Last van allergie, hoofdpijn, stress of andere ongemakken? Uw lichaam heeft en gééft zelf het antwoord. Met enkele eenvoudige spiertesten achterhalen we waar uw lichaam in onbalans is. Samen herstellen we die balans en werken we aan uw herstel.

In het kader van mijn afstudeer traject zoek ik personen/ kinderen die een kinesiologie behandeling willen ondergaan voor een gereduceerde prijs!

 Voor info mail: info@praktijkmani.nl / www.praktijkmani.nl

of bel: 06 22 15 69 10

Touch For Health zoekt naar plekken in uw lichaam die in onbalans zijn. Dat gaat door middel van eenvoudige spiertesten, waarbij gekeken wordt naar de weerstand op aanraking. Vandaar de term Touch for Health. De testen laten zien waar de energie in uw lichaam niet optimaal is. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een fysieke onbalans, maar ook een mentale of chemische.

Touch For Health bekijkt geen afzonderlijke symptomen of ziekten, maar kijkt naar de balans van gehele lichaam. Het is dan ook geen geneeswijze. Het herstellen van de balans in het lichaam zorgt dat de energie weer vrij kan stromen en u zich weer gezonder voelt.

Graag tot ziens! Evelien Griffioen