• Ontbijt van Ermelo 2016

    Jan de Roo
  • Ontbijt van Ermelo 2016

    Jan de Roo
  • Ontbijt van Ermelo 2016

    Jan de Roo

Het ontbijt van Ermelo zoekt goede doelen

29-05-2017, 22:11 | Lezersnieuws | Jan Hein van Burken

In mei 2016 werd voor het eerst Het Ontbijt van Ermelo georganiseerd. Het zat de organisatie tijdens deze eerste editie op alle fronten mee want het werd een zonovergoten dag met honderden inwoners van Ermelo die genoten van een lekker en gezellig ontbijt. Dit alles werd opgeluisterd met muziek en andere leuke activiteiten.

Na deze succesvolle eerste editie kan een vervolg niet uitblijven en de organisatie is al weer bezig met de voorbereidingen voor Het Ontbijt van Ermelo op zaterdag 26 mei 2018. Een van de doelen van dit evenement is geld inzamelen voor een lokaal goed doel.

De organisatie zoekt voor 2018 één goed doel waar sponsoren en deelnemers zich aan zullen verbinden en roept iedereen op een goed doel aan te dragen. Voorwaarde waaraan het goede doel moet voldoen: uiteraard afkomstig uit Ermelo en een non-profit organisatie. Dat kan cultureel, sociaal-maatschappelijk, zorg, sport (projectmatig) of een vereniging (eveneens projectmatig zijn).

Goede doelen kunnen door iedereen tot 15 juni a.s. aangemeld worden via: goeddoel@ontbijtvanermelo.nl.

De organisatie zal zich ná 15 juni buigen welke van de ontvangen aanmeldingen in aanmerking komen, waarna er via de social media een stemming zal plaatsvinden. Uiterlijk september 2017 zal het goede doel bekend gemaakt worden.