• bridge, uitdagend en gezellig!

    jan meuleman

Kennis maken met de denksport bridge? Dat kan!

21-09-2017, 21:30 | Lezersnieuws | Wiebe van der Velde

Bridge is een kaartspel, dat wereldwijd door miljoenen mensen thuis of in verenigingsverband wordt gespeeld. Het is een denksport voor jong en oud. De basisregels zijn eenvoudig te leren, maar het spel heeft een enorme diepgang. Door het spel te leren en te spelen ontstaan er vaak nieuwe sociale contacten, want bridge is een uitdagend en gezellig gezelschapsspel.

De Stichting Bridge Leren Noordwest Veluwe (SBL) gaat een aantal workshops organiseren waar belangstellenden kennis kunnen maken met de denksport bridge. De workshops nemen een dagdeel (middag of avond) in beslag. Naast uitleg over de basisregels van het spel worden de deelnemers uitgenodigd om aan de speeltafel plaats te nemen en enkele eenvoudige oefenspelletjes te spelen. Krijgt men 'de smaak te pakken' dan wordt de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan een bridgecursus voor beginners.

Voor deelname aan en verdere informatie over de workshop bridge kan men terecht bij Wiebe van der Velde, telefoon 0341-357206 e-mail w.vdvelde@hetnet.nl en de website van SBL www.bridgeleren.nl .