• Een jeugdlid van Triton in actie

    P. Spanjersberg

Kennismakingscursus Triton Jeugdwaterpolo

15-03-2019, 10:45 | Lezersnieuws | Eelco

Zwem en poloclub Triton Putten heeft sinds twee seizoenen weer een jeugdteam in de leeftijdscategorie onder de 13 in de competitie. Onder leiding van Heren 1 speler Egbert van Essen en coach Christy Herfkens wordt wekelijks heel hard getraind en met resultaat! Momenteel staat de jeugd op een zeer verdienstelijk 4e plaats in de competitie.

Triton Putten wil natuurlijk graag haar jeugdafdeling graag verder uitbreiden en gaat volgend jaar zelfs starten met minipolo. Bij minipolo (onder de 11 jaar) speel je in kleine teams (4 tegen 4) enkele keren per seizoen een toernooitje.   

Daarom, altijd al een stoere sport willen gaan doen? Op de donderdagen 21 maart en 28 maart kun je gratis meedoen met een kennismakingsles waterpolo! Tijdens deze lessen staat de kennismaking met waterpolo centraal en zul je de basis van waterpolo gaan (aan)leren.  

Je bent van harte welkom in het Bosbad Putten om 17.30u (de training duurt tot 18.30u). Alle deelnemende kinderen moeten in bezit zijn van een A en B zwemdiploma. Aanmelden hoeft niet, de deelname is gratis.