Kofferbakken en kleedjes bij De Zaak van Ermelo

09-06-2017, 15:40 | Lezersnieuws | De Zaak van Ermelo

Op zaterdag 17 juni organiseert De Zaak van Ermelo een kofferbakverkoop, van 10 tot 15.00 uur. De kringloopwinkel heeft hiervoor alle parkeerplaatsen naast het winkelpand op Landgoed Veldwijk beschikbaar gesteld. Meer dan 40 kofferbakverkopers maken hier gebruik van, en hebben zich aangemeld om hun eigen spullen te verkopen. Om het evenement nóg aantrekkelijker te maken, heeft de organisatie besloten om bij de winkel ook een grasveld voor kinderen met kleedjes vrij te maken.

Wie graag speurt naar leuke koopjes, kan op 17 juni dus het hart ophalen. Zowel ín De Zaak van Ermelo als búiten de winkel is een scala aan tweedehands, gepimpte en zelfgemaakte spullen te koop. Proson Bon Appétit zal tijdens de kofferbakverkoop aanwezig zijn om ook de inwendige mens het naar de zin te maken. Voor een vriendelijk prijsje zijn heerlijke broodjes, snacks en drankjes verkrijgbaar. Kinderen mogen vanaf 10.00 uur op het grasveld voor de winkel (langs de doorgaande weg) op een kleedje hun spulletjes verkopen. Zij hoeven zich hiervoor niet vooraf aan te melden.

De toegang tot het evenement is gratis. Bezoekers die met de auto komen, kunnen deze dag niet direct bij de winkel parkeren maar wel op de vele andere parkeerplaatsen op het landgoed. Er bevinden zich meer dan 100 parkeerplaatsen op slechts een paar minuten loopafstand van de winkel. Fietsers kunnen hun fiets uiteraard vlakbij de winkel kwijt.

De Zaak van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk, adres Veldwijk 75. Wanneer u bij 'Station Ermelo' het spoor oversteekt en de routebordjes naar De Zaak van Ermelo volgt, komt u eenvoudig bij de winkel. De winkel is van dinsdag t/m zaterdag geopend, van 09.30 tot 17.00 uur.