Kofferbakverkoop bij De Zaak van Ermelo

26-04-2017, 12:00 | Lezersnieuws | De Zaak van Ermelo

Ermelo - Ruim je zolder, schuur of garage op en stop je auto tot de nok toe vol met spullen! Die oproep doet De Zaak van Ermelo voor de kofferbakverkoop die zij voor zaterdag 17 juni organiseert. Op die dag worden rondom het gebouw van de kringloopwinkel, op Landgoed Veldwijk, tientallen (parkeer)plekken aan kofferbakverkopers beschikbaar gesteld. Bezoekers hebben gratis toegang en kunnen van 10.00 tot 15.00 uur naar hartenlust komen snuffelen.

De kringloopwinkel die vooral op zaterdag flink veel klanten en bezoekers trekt, wil particulieren daar een dag van laten meeprofiteren. "Onze winkelbezoekers vinden het heerlijk om ongedwongen langs alle verrassende spullen in de winkel te struinen, en dan iets op de kop te tikken wat je nét nodig had (of juist niet). En dat idee trekken we op 17 juni door naar búiten de winkel. We bieden zo'n 40 plekken rondom ons gebouw aan, aan particulieren die hun eigen tweedehands of zelfgemaakte spulletjes willen verkopen", aldus een medewerker van De Zaak van Ermelo. Het evenement is één van de activiteiten waarmee de winkel meer bedrijvige reuring wil creëren. In samenwerking met o.a. VVV Ermelo en Museum Het Pakhuis zal er binnenkort nog meer te beleven zijn rondom De Zaak van Ermelo.

Deelname aan de kofferbakverkoop kan alleen door inschrijving vooraf. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.dezaakvanermelo.nl/kofferbakverkoop. Deelname kost 6 euro. De Zaak van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk, adres Veldwijk 75. Wanneer u bij 'Station Ermelo' het spoor oversteekt en de routebordjes naar De Zaak van Ermelo volgt, komt u eenvoudig bij de winkel.

De winkel is van dinsdag t/m zaterdag geopend, van 09.30 tot 17.00 uur.