Minder Stress, meer Energie: Mindful Run en -Walk

15-04-2018, 12:47 | Lezersnieuws | Dennis

Herken je dat wel? Zo'n periode waarin je jezelf futloos of gejaagd voelt? Stress, geen energie? Je zou graag in beweging komen maar het komt er niet van? Of graag willen wandelen of hardlopen, maar het lukt niet om door te zetten? Steeds weer die blessure? Dan is een 5-weekse cursus Mindful Run of Mindful Walk misschien iets wat jou kan helpen.

Tijdens de cursus wordt in alle activiteiten gebruik gemaakt  van een combinatie van Mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen of wandelen. Met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE. 

Mindful Run Harderwijk biedt cursussen in drie varianten: hardlopen (Mindful Run cursus), zeer actief wandelen (Mindful Power Walk cursus) en actief wandelen (Mindful Walk cursus).

Op  dinsdagavond 8 mei start een nieuwe 5-weekse cursus Mindful Run  aangeboden door Mindful Run Harderwijk en vinden altijd buiten plaats in de natuur: in de bossen, heide en zandverstuivingen rondom Harderwijk.

De Harderwijkse instructeurs zijn gecertificeerd door Mindful Run Nederland om in Harderwijk en omgeving deze cursussen aan te mogen bieden. Recent heeft de eerste Mindful Run groep de cursus afgerond. Op dit moment zijn een Mindful Run groep en een Mindful Walk groep met de cursus bezig.

De 5-weekse cursussen worden gegeven in klein groepsverband, maximaal 8 personen en de kosten bedragen in totaal 95 euro. Daarnaast zijn ook cursussen mogelijk voor bedrijven en instellingen. Als je liever niet in een groep train wordt -in overleg- de cursus ook individueel aangeboden.

Een cursus duurt altijd 5 weken met in iedere week een training van 1 ½ uur en is geschikt voor iedereen, getraind of ongetraind. Of je nu voor een marathon traint, er aan denkt meer te gaan bewegen en wilt werken aan conditie en gezondheid, meer energie kan gebruiken, hertellende bent van een blessure, veel stress ervaart; Mindful Run en Mindful (Power)Walk kan je hierbij helpen.

Kijk voor meer informatie op www.mindfulrun.nl/harderwijk of mail met info@mindfulrunharderwijk.nl . Ook te volgen op facebook, Mindful Run Harderwijk.