• Ermelo.App kaart

    GH

Nieuwe Multifunctionele App voor Ermelo

15-05-2019, 15:00 | Lezersnieuws | Gert

Op 18 mei presenteren de ondernemers Natalie Overkamp en Gert Hofsink uit Ermelo hun eigen lokale Ermelo.App. De Ermelo.App is een veelzijdige app waarbij lokaal nieuws, lokale evenementen, een lokale bedrijven- en verenigingengids en lokale ondernemers leidend zijn. Alles in 1 App!

Samen met Appbouwers Michiel Haagen en Stoffel Verploeg van Smapps, uiteraard een Ermelo’s bedrijf, hebben de ondernemers zo\n driekwart jaar aan de App gebouwd en geschaafd. En nu is het lokale platform Ermelo.App klaar om gelanceerd te worden.

Via de Ermelo.App kunnen alle Ermelose evenementen worden bekeken en met een druk van je duim direct in je digitale agenda worden geplaatst zodat je het niet vergeet. De Ermelo.App bevat  ook een bestelmogelijkheid waarbij verschillende pakketten zoals kaas, wijn, chocolade en bloemen kunnen worden besteld bij lokale ondernemers. De pakketten en boeketten worden in drie variaties aangeboden: S, M en L en kunnen eenmalig, maar ook via een abonnement worden besteld. Kies je product en formaat, betaal via de Ermelo.App en de bestelling wordt bij je thuisgebracht.

De ondernemers gaan nu niet achterover leunen, ze hebben nog volop plannen ter uitbereiding van de mogelijkheden van hun App. Op korte termijn zullen nog meer lokale ondernemers hun speciale producten in de App aanbieden: fruitboxen, bijzondere kaasplanken en ook Exclusieve Thee uit Sri Lanka. Ook zal de mogelijkheid worden geboden om je tafeltje te reserveren bij een lokaal restaurant en kaarten voor het Ermelose theater. Aan het eind van het jaar zullen zelfs kerstbomen via de App gekocht kunnen worden. De klant kan aangeven wanneer de boom wordt gebracht én wanneer die na de feestdagen weer kan worden opgehaald!

Uiteraard is er de mogelijkheid om Pushberichten te versturen, voor nieuws en/of aanbiedingen van lokale ondernemers en winkeliers.

Met 27.000 inwoners en wekelijks zo’n 50.000 recreanten kan het niet anders of de Ermelo.App wordt een succes!

 

De Ermelo.App is GRATIS te downloaden via de Appstore en de Playstore