• Theaterconcert 21 Januari 2017

    Zwart fotografie
  • Theaterconcert 21 januari 2017

    Zwart fotografie

Opera Familia met 'Night of the Proms' in theater De Dialoog

11-01-2017, 17:22 | Lezersnieuws | Stichting Culturele Dialoog Ermelo

Opera Familia brak als 'Classic meets Pop'-zingend gezin door, na hun Nederlandse televisiedebuut in 2011. Met een gouden album, de Populariteits Award 2012, een eigen tv-special, diverse succesvolle theatertournees in eigen land en talrijke internationale concerten heeft Opera Familia een stevige plaats veroverd in de Musical Show Biz.

In het theaterconcert 'Night of The Proms' passeren legendarische hits en onvergetelijke evergreens uit de afgelopen honderd jaar de revue. Classic Meets Pop, van Bocelli tot Rieu.

Kortom een groot feest van herkenning met een oergezellig interactief karakter. Meest gehoorde reactie van het publiek naar aanleiding van hun vorige theater-shows:

"Als ik dit had geweten had ik mijn hele familie meegenomen, wat een variatie en ze zijn zo lekker echt"

Opera Familia: Paul van der Veldt (bariton), Carla van der Veldt (mezzosopraan) en Belinda Vermeer (sopraan). Na de voorstelling kunt u Paul, Carla en Belinda persoonlijk ontmoeten in de foyer tijdens de Meet & Greet.

www.operafamilia.nl

zaterdag 21 januari 2017, De Dialoog in Ermelo

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs € 19,00 (inclusief pauzedrankje)

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl