• Kraam tijdens de Paasmarkt

    Ronnie Regeling

Paasmarkt Ermelo, voor ieder wat wils!

14-04-2019, 21:59 | Lezersnieuws | Ronnie

Het weer voor de komende Paasdagen ziet er goed uit en dat betekent dat het ideaal weer wordt voor de Paasmarkt op zaterdag 20 april a.s.
Tussen 10.00 en 17.00 uur is er volop gelegenheid om lekker te snuffelen tussen allerlei verkoopwaar van zowel commerciële standhouders als hobbyisten en verenigingen.

Heerlijke ambachtelijke streekprodukten, Paasstukken, de nieuwe voorjaarscollecties, kortom u vindt het allemaal op onze Paasmarkt. Ook is er een letterschilder aanwezig welke ter plekke naamborden schildert. De nodige plekken voor een hapje en drankje ontbreken zeker niet. Daarnaast is er nog van alles te beleven. Op het Pauwenplein zal de Healthy Fair van Get Healthy worden gehouden met als thema gezondheid en lekker in je vel zitten. Door het dorp zullen verschillende kinderen en volwassenen Paaseieren uitdelen en het aanwezige publiek fijne Paasdagen wensen. In winkelcentrum De Enk zijn er ook nog verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd. In de middag kunt u rond de Intersport nog meedoen aan workshops Drumble Dance. Een draaiorgel en twee dames op gitaar zullen ook nog voor de nodige gezelligheid zorgen.
Kortom, er is genoeg te zien en te beleven, de markt wordt gehouden in het voetgangersgebied van de Stationsstraat tussen de Rabobank en de Immanuëlkerk en op het Pauwenplein. Deze Paasmarkt wordt georganiseerd door de VVV Ermelo en het Centrummanagement Ermelo in samenwerking met de ondernemers. Voor meer informatie kijkt u op: www.ermelobuitenleven.nl.