• Budo Academy Psycial Ermelo

    A. Oudendorp

Succesvol Newaza jeugdtoernooi voor Budo Academy Physical uit Ermelo

06-11-2017, 14:52 | Lezersnieuws | Erik van der Wal

Zaterdag 4 november heeft Budo Academy Physical Ermelo super gepresteerd op het Judo/Braziliaans Jiu Jitsu Ne-Waza jeugdtoernooi in Ede. Het deelnemersveld was enorm maar toch zijn alle budoka's uit Ermelo in de prijzen gevallen!

Een eerste plaats was er voor: Noa Pater, Anoek Heerema, Noor Oosterhof, Mats Sijtsma en Sietse Sijtsma .Op de tweede plek zijn geëindigd: Levi Pater, Marit Blomjous, Jaqueline Heerema en Lisanne Heerema. En een mooie derde plek was er voor Sem Pater, Aart Oudendorp en Finn Veldhuizen.

Vanaf 1 november is de Budo Academy Physical Ermelo een feit. Erik van de Wal heeft jaren als vechtsportleraar gewerkt bij Sportinstituut Ermelo, maar heeft in goed overleg besloten om zelf verder te gaan in de vechtsport met een eigen Budo Academy. Budo Academy Physical Ermelo is een onderdeel van Budo Academy Physical uit Ede onder leiding van Edgar Kruyning en Matthieu Lawalata. Deze Budo Academy is de grootste Budo school van Nederland.

Erik van der Wal, geboren en getogen Ermeloër is hoofddocent van de Academy in Ermelo. Hij is een gediplomeerd leraar, Judo, Yoseiken Ju-Jutsu, Braziliaanse Jiu Jitsu, Grappling, kickboksen en MMA.

De dojo van Budo Academy Psycial Ermelo is gevestigd aan de Harderwijkerweg 147 in Ermelo. Voor informatie kunt u mailen naar: infobapermelo@gmail.com of bellen met telefoon-nummer: 06-17628355.