• Corine Haak

    Eigen foto

Taarten Soep en Zo

16-10-2018, 14:21 | Lezersnieuws | Corine

In september is natuurvoedingskundige Corine Haak gestart met een kleinschalige culinaire onderneming: Taarten Soep en Zo. Plaats van vestiging is Ermelo en de producten zijn op bestelling leverbaar. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen gebruik maken van deze service.

Toen Corine na vele jaren in het bankwezen haar baan kwijt raakte, stond ze voor een belangrijke beslissing. Hoe nu verder? Ze besloot van haar passie haar werk te maken en volgde een driejarige beroepsopleiding aan de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen. Afgelopen zomer behaalde zij haar diploma en in september schreef zij zich in bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien bakt en kookt zij voor verschillende afnemers en is zij in te huren als cateraar. Haar voorliefde voor gezonde voeding en haar talent van iedere gelegenheid een sfeervol feestje te maken komen hierbij goed van pas. Mensen die zelf aan de slag willen, kunnen bij Corine een kook- of bakworkshop volgen.

De producten zijn grotendeels van biologische oorsprong en voor mensen met een voedselallergie zijn er aangepaste mogelijkheden. Zo kunnen ook mensen met een gluten- of lactosevrij dieet, of met een vegetarische/veganistische leefstijl genieten van volwaardige voeding en lekker gebak. En bedrijven die hun seminar vergezeld willen laten gaan van een smakelijke lunch kunnen deze laten verzorgen door Taarten Soep en Zo.

Meer informatie is te vinden op de website: https://www.taartensoepenzo.nl.