Veranderingen Buiten & Binnengoed

16-04-2018, 11:18 | Lezersnieuws | Margreeth

Zoals velen wel weten staat het winkelpand van Buiten & Binnengoed aan de Telgterweg al een aantal jaar te koop. Omdat de huurperiode binnenkort ten einde loopt en er tot op heden nog geen nieuwe eigenaar voor het pand in zicht is, gaan zij alvast richting " stoppen met bijna 12 jaar Buiten & Binnengoed".

Er is nog geen einddatum maar ze beginnen wel met opruimen.

Dit doen zij o.a. door 25% korting te geven op alle aanwezige artikelen, en de openingstijden te wijzigen van dinsdag tm zaterdag naar donderdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Vanaf 19 april is er een gedeelte van de winkel beschikbaar gesteld aan AJE Outdoor kleding.

Hoeden, petten, shawls van Ierse wol, originele houtje touwtje jassen, Blundstone lederen laarsjes, prachtige lammycoats....enz enz.

Nu alles met 50% KORTING      OP = OP!!!

In de schenkerij verdwijnt de lunch van de kaart, maar natuurlijk kunt u nog steeds terecht voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

De high tea is ook nog gewoon mogelijk en daarvoor kunt u nog steeds reserveren.

De reserveringen die al staan voor de dinsdag en woensdag gaan uiteraard gewoon door.

Heeft u nog een kadobon liggen of kent u iemand die er nog èèn heeft dan wordt aangeraden deze binnenkort in te leveren.

  Eigenaressen Leyla en Margreeth gaan het deze laatste periode noodgedwongen zonder de enthousiaste en creatieve hulp doen van Gera, Alice en Julia.

Zij hopen u nog een tijdje van dienst te kunnen zijn en zien u graag nog eens langskomen bij Buiten & Binnengoed!