• Bezoekers uit Harderwijk en omstreken genieten van Culihoppen

    Henk Merjenburgh

Vijfde Culihoppen in Harderwijk in één dag uitverkocht

11-04-2017, 12:20 | Lezersnieuws | Henny Doppenberg

Eind mei vindt de vijfde editie van Culihoppen in het historische centrum van Harderwijk plaats. De verkoop voor deze populaire wandeltocht startte dinsdag en woensdag was de tocht volledig uitverkocht.

Culihoppen is een wandeltocht door en voor liefhebbers van goed eten en gezelligheid. Je 'hopt' van restaurant naar restaurant, waar je kunt genieten van plezierig gezelschap en een heerlijk gerechtje met een glaasje wijn. Op zondag 21 mei a.s. van 12.30 tot 17.00 uur verzorgen de restaurants de Bank, de Boterlap, de Dolle Griet, Hortustuin, Klein Parijs, Ratatouille en Tommy's de voorjaarsgerechtjes voor deze inmiddels uitverkochte tocht

Culinair Harderwijk op de kaart

Culihoppen is ontstaan vanuit het streven om culinair Harderwijk steviger op de kaart te zetten. Organisator Henny Doppenberg van Communication and Concepts Factory: "Nog elke editie zijn er Culihoppers, uit omringende gemeenten maar ook uit Harderwijk, die verrast worden, blij verrast. Over het hoge culinaire niveau, maar ook over de locaties en faciliteiten van de restaurants. Kortom, Culihoppen voorziet nog steeds in een behoefte."

Culihoppen in het najaar op twee locaties

Wil je ook Culihoppen? Deze editie is inmiddels uitverkocht maar in het najaar staan twee nieuwe edities van Culihoppen op het programma: naast Harderwijk kun je ook gaan Culihoppen in Elburg.

Wil je tijdig geïnformeerd worden om er de volgende keer (wel) bij te zijn, meld je dan aan voor de nieuwsbrief via altijd contact opnemen met Henny Doppenberg, Communication and Concepts Factory: 06-15455363.