112

ERMELO Bij een eenzijdig ongeval aan de Haspel in Ermelo, ter hoogte van camping Bosgenoegen, is zondagmorgen een scooterrijder gewond geraakt. De traumahelikopter, die landde in de buurt van de McDonald's aan de Palmbosweg, kwam ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurder van de scooter is per ambulance naar het ziekenhuis in...
ERMELO In een woning aan de Smutslaan in Ermelo heeft woensdagmiddag een keukenbrand gewoed. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen. De bewoonster werd vanwege ademhalingsproblemen nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. 
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
ERMELO Een jongen (16) uit Ermelo heeft een verwijzing naar Bureau HALT gekregen voor het bezit en het gebruik van een neppistool. De jongen schafte de nep Walther P99 aan en nam het mee naar buiten.
HARDERWIJK In een schuurtje op de eerste verdieping van een appartementencomplex op de Lauwers in Harderwijk is rond 12.45 uur brand uitgebroken. Ter plaatse bleek een zogenaamde minibike in brand te staan.
Advertorial
PUTTEN Accent Communicatiemakers laat in de loop van dit jaar Putten achter zich. Het bedrijf krijgt een nieuwe plek op de grens tussen Ermelo en...
ERMELO Op de rotonde die de Horsterweg en de Oude Nijkerkerweg met elkaar verbindt, heeft een automobilist een fietser woensdagmorgen over het hoofd gezien en vervolgens aangereden. De vrouw op de fiets kwam hierbij ten val en raakte licht gewond. Ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De auto liep alleen wat kleine schade aan...
ERMELO Maandagavond rond 19.45 uur heeft er op de Ds. Medenbachweg een ongeval plaats gevonden tussen een fietser en een scooter. Hierbij is de scooterrijdster ten val gekomen en de vrouw was enige tijd niet aanspreekbaar.
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
HARDERWIJK Een jongeman is donderdagmiddag op de Couperuslaan met zijn auto op een geparkeerde auto gebotst. Een ambulance kwam ter plaatse maar de jongen mankeerde niets. Wel mocht hij mee naar het politiebureau om het één en ander uit te leggen. De bestuurder was een 18-jarige man uit Harderwijk. Hij was niet in het bezit van een rijbewijs.
ERMELO De politie in Ermelo heeft donderdagmorgen rond 9.00 uur een automobilist achtervolgd. Het voertuig reed met zeer hoge snelheid door enkele woonwijken.
HARDERWIJK De politie is op zoek naar twee dieven die in Harderwijk buitenboordmotoren hebben gestolen. In het televisieprogramma BureauGLD van Omroep Gelderland worden vandaag beelden getoond.