112

ERMELO Aan het begin van de dinsdagmiddag is de brandweer opgeroepen voor een mogelijke binnenbrand in een woning op de Retiefstraat in Ermelo. Bij aankomst van de brandweer zagen ze lichte rook in de woning en meerdere rookmelders in de woning gingen af. Aangezien de bewoners niet thuis waren, kregen ze de sleutel via de buurvrouw om het pand...
ERMELO In het Speulderbos, ter hoogte van de parkeerplaats van het Solse gat, is zaterdag een volledig bankstel gedumpt.
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
HARDERWIJK De politie van Harderwijk is bezig met onderzoek naar een diefstal van een partij zwaar vuurwerk. Dat meldt wijkagent Rick van der Kraan.
HARDERWIJK De politie heeft vrijdag in een woning in de wijk Slingerbos in Harderwijk een partij illegaal vuurwerk in beslag genomen. Een persoon is daarbij aangehouden.
Advertorial
PUTTEN Accent Communicatiemakers laat in de loop van dit jaar Putten achter zich. Het bedrijf krijgt een nieuwe plek op de grens tussen Ermelo en...
HARDERWIJK De politie Harderwijk voert woensdag 27 november op meerdere plekken rondom het horecagebied een oefening uit. Deze oefening richt zich op het omgaan met verstoringen van de openbare orde. Verschillende samenwerkingspartners van de politie werken hieraan mee.
HARDERWIJK Bij een ongeval tussen een personenauto en een bestelauto van een hondenuitlaatservice op de Leuvenumseweg (N302) in Harderwijk is maandag een persoon gewond geraakt. De bestuurster van de bestelauto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. 
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
ERMELO De politie zoekt getuigen van een poging tot inbraak in Ermelo. Donderdagavond 21 november kwam de bewoonster van een woning aan de Berkenlaan rond 17.45 uur thuis aan. Hierbij trof ze twee mannen aan die probeerden de woning binnen te dringen. De verdachten zijn bij het zien van de vrouw beide in de richting van de Branderskamp weggerend.
ERMELO De politie maakt in Ermelo melding van meerdere dode katten. Wijkagente Annemarieke van Maanen geeft op Instagram aan dat de katten zijn doodgeschoten met een luchtbuks.
ERMELO Bij een woning aan de Havikshof in Ermelo is eind van de middag brand uitgebroken. De brand ontstond in een slaapkamer en was enige tijd uitslaand.