Evenementen

ERMELO Sinterklaas en zijn Pieten zijn vanmiddag enthousiast ontvangen in Ermelo. De Goedheiligman kwam dit jaar voor het eerst niet op zijn paard, maar in een wagen aan op het volle Raadhuisplein. Na de intocht was het feest op het plein. De Sint nam de tijd om de kinderen van Ermelo te begroeten, terwijl de Pieten met snoepgoed rondgingen. 
HARDERWIJK De Sint en zijn Pieten zijn zaterdag onder grote belangstelling aangekomen in de haven van Harderwijk. Hij werd verwelkomd door de kinderburgemeester en kinderwethouder van de gemeente. Ook werd de Sint hartelijk begroet en toegezongen door de kinderen op de boulevard. 
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
ERMELO De intocht van Sinterklaas verloopt zaterdag waterkoud. De middagtemperatuur is slechts 6 graden. Door een matige zuidwestenwind ligt de temperatuur voor het gevoel rond het vriespunt.
HARDERWIJK De stoomboot van Sinterklaas komt zaterdag 16 november aan in Harderwijk. De Pakjesboot wordt om 11.30 uur in de haven verwacht.
Advertorial
PUTTEN Accent Communicatiemakers laat in de loop van dit jaar Putten achter zich. Het bedrijf krijgt een nieuwe plek op de grens tussen Ermelo en...
ERMELO Koningsnacht mag in Ermelo niet op zondag 26 april gevierd worden. De festiviteiten worden naar zaterdag 25 april verplaatst.
ERMELO Heel Ermelo Beweegt organiseerde woensdagmiddag een duurzaam sportfestijn. De zalen bij Sportcentrum Calluna waren hiervoor volgebouwd met duurzame spelletjes. Kinderen en hun ouders konden zich onder meer vermaken met bowlen met flessen, met het bouwen van een toren van dozen, of door te klimmen met oude fietsbanden. 
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
HARDERWIJK De weergoden waren Culihoppen Harderwijk Autums Flavours wederom goed gezind zaterdag. 's Ochtends was het nog even spannend, maar vanaf de start om 12 uur konden de ruim 370 deelnemers genieten van een culinaire herfstmiddag. 
ERMELO Er komen steeds meer duurzame manieren om van A naar B te komen. De fiets en de elektrische auto zijn bekend, maar er is veel meer. Daarom organiseert gemeente Ermelo op zaterdag 12 oktober een mobiliteitsmarkt. Samen met lokale ondernemers en organisaties worden duurzame manieren van vervoer onder de aandacht gebracht.
ERMELO Er werden zaterdag heel wat bierpullen geheven op 't Weitje in Ermelo ter gelegenheid van de vierde editie van het Oktoberfeest.