Lokaal

SLAGHAREN Geheel in het kader van veilig en actief plezier maken is op de eerste dag van seizoen 2019 tevens een uniek klim- & klauterpark geopend, genaamd Black Hill Ranger Path. Leerlingen van groep 8 van de Kwinkslag uit Slagharen hebben onder begeleiding van de Rangers van Slagharen als eerste de verschillende onderdelen getest. Het...
ERMELO wethouder Leo van der Velden heeft vrijdag de Groene Pauw Award uitgereikt aan bewonerswerkgroep Wijk van de Toekomst .De award is voor een persoon of organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan het duurzaam maken van de gemeente Ermelo. De werkgroep kreeg de prijs voor hun hulp bij het aardgasvrij maken van de woningen in de wijk.
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
HARDERWIJK De weergoden waren Culihoppen Harderwijk Autums Flavours wederom goed gezind zaterdag. 's Ochtends was het nog even spannend, maar vanaf de start om 12 uur konden de ruim 370 deelnemers genieten van een culinaire herfstmiddag. 
HARDERWIJK Muziektheatergroep BOT vierde onlangs zijn tienjarig bestaan en toert momenteel door heel Europa met zijn uitverkochte internationale theatertour. Op 25 oktober komen ze speciaal naar Harderwijk en spelen ze hun voorstelling LEK. Een verbazingwekkende voorstelling over levenslust en vergankelijkheid. In LEK hebben toeschouwers geen...
Advertorial
PUTTEN Accent Communicatiemakers laat in de loop van dit jaar Putten achter zich. Het bedrijf krijgt een nieuwe plek op de grens tussen Ermelo en...
ERMELO Scouting Alexandergroep mag het clubgebouw aan de Watervalweg alleen nog onderverhuren met toestemming van het Ermelose college van burgemeester en wethouders.
ERMELO Ook in de gemeente Ermelo staat de maand oktober in het teken van duurzaamheid. Heel Ermelo Beweegt organiseert daarom het Duur(zaam)sportfestijn op woensdag 23 oktober. Hierbij schakelen ze de hulp in van de buurtsportcoaches.
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
ERMELO Tien educatief boswachters die als vrijwilliger voor Geldersch Landschap en Kasteelen op Staverden excursies organiseren hebben vrijdag de duizendste wandelaar mogen verwelkomen.
ERMELO Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden bracht ter gelegenheid van World Sight Day op donderdag 10 oktober een werkbezoek aan het oogonderzoeks- en behandelprogramma van Bartiméus voor mensen met een verstandelijke beperking bij 's Heeren Loo in Ermelo. Prinses Margriet is beschermvrouwe van VISION 2020 Netherlands.