Lokaal

ERMELO Moet de gemeente Ermelo meebetalen aan een energiescan van bedrijven op het bedrijventerrein Kerkdennen.
ERMELO Door het CDA Ermelo zijn vragen gesteld over de landelijke schappelijke inpassingen bij onder meer bestemmingsplannen en functieveranderingsplannen.
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
ERMELO Kosse Jonker is tijdens het concert van het Ermelo's Mannenkoor onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. De versierselen werden hem opgesteld door burgemeester André Baars van de gemeente Ermelo.
ERMELO De slechte staat van onderhoud van de 'bunker' aan het eind van de Zeeweg is voor het raadslid Alex Kleijnen (Progressief Ermelo) reden aan de bel te trekken bij het college van burgemeester en wethouders.
Advertorial
PUTTEN Accent Communicatiemakers laat in de loop van dit jaar Putten achter zich. Het bedrijf krijgt een nieuwe plek op de grens tussen Ermelo en...
ERMELO Vuurwerkoutlet Ermelo, gevestigd aan de Horsterweg, geeft zaterdag 14 december een vuurwerkshow op het terrein van de voetbalvereniging fc Horst in Ermelo. Het is voor de zesde keer in successie dat er een vuurwerkshow bij fc Horst wordt georganiseerd.
ERMELO De bouwhekken rond het gemeentehuis in Ermelo zijn fraai versierd. Dat dankzij de beschilderde doeken die zijn gemaakt door leerlingen van de groepen zeven en acht van de Koningin Julianaschool en de Margrietschool. Met een beetje hulp van Gilbert Helder van Graffiti for You uit Zwolle.
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
HARDERWIJK De plannen voor de nieuwbouw van zwembad De Sypel krijgen steeds meer vorm. Harderwijk krijgt, als de raad ermee akkoord gaat, een groot doelgroepenbad (22x10 m), een wedstrijdbad en een fungedeelte in een volledig energieneutraal zwembad in een duurzaam sportcomplex.
ERMELO Tijdens de Tweede Wereldoorlog kwamen meer dan tweeduizend voetballers die lid waren van voetbalbond KNVB om het leven. Zes van hen kwamen uit Ermelo. Al hun namen staan op een monument, dat deze week precies zeventig jaar geleden werd onthuld. Sporthistoricus Jurryt van de Vooren bracht voor het eerst al deze voetballers in kaart.
ERMELO Goede fietsverlichting is belangrijk. Voor de veiligheid van fietsers én andere weggebruikers. De gemeente Ermelo levert graag een positieve bijdrage om de bewustwording van goede fietsverlichting bij jongeren te verhogen.