Muziek

HARDERWIJK In De Kiekmure in Harderwijk wordt zaterdag  14 september een platen en cd beurs gehouden. Dit vindt viermaal per jaar plaats. De beurs staat in deze omgeving bekend als het walhalla voor alles wat met dit genre te maken heeft.
ERMELO/PUTTEN Ook op de 6e editie van Groevenbeek Klassiek kwamen veel mensen af om te genieten van de muziek, de sfeerverlichting en de sfeervolle entourage van het Landgoed.
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
HARDERWIJK Harderwijks Mannenkoor (HMK) begint donderdag 29 augustus weer met de repetities. Het koor oefent elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in het kerkelijk centrum De Regenboog, Biezenplein 1 in Harderwijk.
ERMELO/PUTTEN Nog een aantal dagen totdat landgoed Oud Groevenbeek weer volstroomt met duizenden muziekliefhebbers om samen te genieten van de zesde editie van het gratis openluchtconcert Groevenbeek Klassiek.
Advertorial
HARDERWIJK In een maatschappij waar alles snel moet en weinig tijd is voor ontspanning, hebben veel mensen last van stress. Om een betere balans te vinden...
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit