Nieuwbouw

ERMELO Voor het einde van de huidige raadsperiode moeten er 240 nieuwe woningen zijn gerealiseerd in de sociale sector. Aan deze eis in het verkiezingsprogramma houdt BurgerBelangen Ermelo (BBE) vast. Maar vindt ook dat er plannen moeten worden ontwikkeld om verder te bouwen na deze raadsperiode.
HARDERWIJK Er komt over enkele jaren mogelijk tóch een 'theater aan het water'. Om precies te zijn: aan de boulevard, nabij de ingang van het Dolfinarium, ongeveer waar nu het tijdelijke parkeerterrein voor binnenstadbewoners ligt.
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
HARDERWIJK Het is nog helemaal niet zeker of er wel een derde sporthal komt bij sportcomplex de Sypel. Een aantal sportclubs bouwen er liever zelf twee – op sportpark Slingerland en aan de Drielandendreef - en willen die dan ook zelf gaan beheren.
ERMELO Door de stikstof-uitspraak van de Raad van State raakt 55 bouwprojecten in de gemeente Ermelo. Dat blijkt uit maandag gepubliceerd enquête-onderzoek van Nieuwsuur in samenwerking met LocalFocus. Door de uitspraak staan volgens Nieuwsuur en LocalFocus duizenden projecten met een vergunning vanuit het Programma Aanpak Stikstof (PAS) op...
Advertorial
HARDERWIJK In een maatschappij waar alles snel moet en weinig tijd is voor ontspanning, hebben veel mensen last van stress. Om een betere balans te vinden...
ERMELO De bouw van woningen binnen het project Kerklaan – Postlaantje in Ermelo mag doorgang vinden. Twee bezwaarschriften tegen het vermeende gebrek aan voldoende parkeerplaatsen zijn door de Raad van State ongegrond verklaard. De één had betrekking op het totale plan, de ander op het gedeelte van de voormalige school De Wegwijzer.
HIERDEN Negen zorginstellingen gaan samen plannen maken om cliënten te huisvesten en begeleiden op het voormalige terrein van WZCO (Woon Zorg Combinatie Overijssel BV) aan de Molenweg in Hierden.
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
ERMELO Het nieuwe toekomstplan voor woningen in de gemeente Ermelo, de woonvisie, moet volgend jaar klaar zijn om voor te leggen aan de gemeenteraad.