Onderwijs

HARDERWIJK Wethouder Jeroen de Jong heeft woensdag 16 oktober de trofee fietsenkeuring 2019 uitgereikt aan de leerlingen van basisschool Al Islaah.
ERMELO Christelijk College Groevenbeek heeft maandag de groene vlag gehesen. De school is sinds enkele jaren aangesloten bij Eco-Schools. Eco-Schools is hét wereldwijde keurmerk om leerlingen te stimuleren tot duurzaam denken en doen. Wereldwijd doen er al meer dan 19 miljoen leerlingen in 68 landen mee. 
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
HARDERWIJK Het Christelijk College Nassau-Veluwe was afgelopen zaterdag het toneel voor de tweede reünie ter ere van het honderdjarig bestaan. Oud-leerlingen vanaf examenjaar 1995 bezochten in groten getale hun oude school in Harderwijk.
ERMELO Wethouder Leo van der Velden heeft vrijdagmorgen in de Ireneschool het startsein gegeven voor de maand van de duurzaamheid binnen de gemeente Ermelo. Leerlingen van deze school maar ook andere basisscholen en het christelijk college Groevenbeek gaven hieraan een vervolg door in hun schoolomgeving het zwerfafval op te ruimen. Dit in het...
Advertorial
PUTTEN Accent Communicatiemakers laat in de loop van dit jaar Putten achter zich. Het bedrijf krijgt een nieuwe plek op de grens tussen Ermelo en...
HARDERWIJK Het Christelijk College Nassau-Veluwe bestaat honderd jaar. Afgelopen zaterdag 28 september beleefden meer dan 800 oud-leerlingen en oud-docenten een bijzondere reünie. Aanstaande zaterdag is de tweede reünie, voor oud-leerlingen vanaf examenjaar 1995. Opgeven hiervoor kan nog steeds op www.100jaarccnv.nl.
HARDERWIJK Het gerestaureerde carillon klinkt maandagochtend 9.00 uur als het Christelijk College Nassau Veluwe een bijzondere dag viert. Omdat de school 100 jaar bestaat, mogen alle leerlingen door de oude hoofdingang over de rode loper naar binnen. Hier staat een ontvangstcomité met rector Elly Bakker en verklede docenten om hen welkom te...
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
ERMELO Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden (CBB) heeft informatiefolders en -mappen gemaakt in braille en in grootletter voor Bezoekerscentrum Ermelosche Heide.
ERMELO Nog één keer herinneringen ophalen met oude klasgenoten, meesters en juffen. Voor (oud) leerlingen en medewerkers van de Prins Willem Alexanderschool in Ermelo kan dat op 12 september. Dan houdt de basisschool een Walking School Dinner om afscheid te nemen van het huidige schoolgebouw.