Overig

SLAGHAREN Geheel in het kader van veilig en actief plezier maken is op de eerste dag van seizoen 2019 tevens een uniek klim- & klauterpark geopend, genaamd Black Hill Ranger Path. Leerlingen van groep 8 van de Kwinkslag uit Slagharen hebben onder begeleiding van de Rangers van Slagharen als eerste de verschillende onderdelen getest. Het...
ERMELO Progressief Ermelo gaat een regenboogvlag cadeau geven aan de eerste tien Ermeloërs die zich aanmelden deze vlag te hijsen tijdens de Coming Out Dag 11 oktober.
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
ERMELO Op de site van HetKontaktErmelo.nl is sinds vandaag een nieuwe e-paper te vinden. Een e-paper is de digitale versie van de gedrukte krant. Daarmee kunnen liefhebbers van lokaal nieuws hun krant op de pc, laptop, tablet of mobiele telefoon lezen, zonder een gedrukt exemplaar van de krant voorhanden te hebben. Een werkende...
ERMELO In diverse wijken in Ermelo heeft het oud papier afgelopen zaterdag ten onrechte aan de weg gestaan. Dat gebeurde in de wijk Oost, kom Horst, kom Speuld en buitengebied Speuld.
Advertorial
PUTTEN Accent Communicatiemakers laat in de loop van dit jaar Putten achter zich. Het bedrijf krijgt een nieuwe plek op de grens tussen Ermelo en...
ERMELO De eigenaar van Stal van Zundert wordt niet gecompenseerd door de gemeente Ermelo voor de aanleg van parkeerplaatsen op zijn eigen terrein aan de Fokko Kortlanglaan.
ERMELO/HARDERWIJK Rosalie Alfons is de winnaar van de Het Kontakt Zomerfotowedstrijd. ,,Het ultieme gevoel van vrijheid vinden wij hier in Zweden", schreef ze en fotografeerde haar kinderen Otis (5 jaar) en Nora (9 jaar) in Zweden. Ze haalde 145 stemmen binnen.
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
ERMELO Druk, gezellig, intens en ontspannen genieten. Dat is allemaal aan de orde op de Boeldag die tot zaterdagmiddag half vijf duurt. Veel mensen vonden in de ochtenduren al de weg naar de markt.
Tijdens deze editie van 't Veluws Zandsculpturenfestijn ga je echt even op reis. Het unieke en grootste zandsculpturen evenement van Nederland, is maar liefst tot en met 2 november 2019 geopend. Buiten vind je tal van zandbeelden, maar ook binnen kun je terecht voor indrukwekkende zandcreaties die allemaal in het teken staan van het thema 'REIS OM DE WERELD'.
APELDOORN Julianatoren is te gek! Het leukste pretpark voor kinderen tot 10 jaar ligt in Apeldoorn! Kom je spelen in één van de 60 te gekke attracties? Spring op je paard en rijd als een cowboy over de Paardenbaan, ga op safari door de Safaribaan of ga naar de shows van Jul & Julia.