Recreatie

VELUWE Campings die vollopen, fietsenmakers die overuren draaien en de stilte die ver te zoeken is. Het is zomer op de Veluwe. Het gebied is één van de populairste vakantiebestemmingen van Nederland. Maar wat betekent het toerisme voor de Veluwe? Een zomerseizoen lang volgde Omroep Gelderland het reilen en zeilen op 'Onze Veluwe'.
ERMELO Het aantal overnachtingen in de gemeente Ermelo is in twee jaar tijd flink gegroeid. Was er in 2016 sprake van 274.114 overnachtingen, in 2018 is dit aantal 321.985. Een stijging van 17,5 procent. De cijfers blijken uit de toeristische monitor die de gemeente om de twee jaar uitvoert.
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
ERMELO Het aantal overnachtingen in de gemeente Ermelo is in twee jaar tijd flink gegroeid. Was er in 2016 sprake van 274.114 overnachtingen, in 2018 is dit aantal gegroeid naar 321.985. Een stijging van 17,5 procent.
ERMELO Vrije dagen? Lekker weer? Dan is het verleidelijk om even te gaan zwemmen. Dat kan natuurlijk in een zwembad, maar ook in natuurwater. Maar waar kun je dan veilig zwemmen? Op onderstaande interactieve kaart kun je dat checken.
Advertorial
PUTTEN Accent Communicatiemakers laat in de loop van dit jaar Putten achter zich. Het bedrijf krijgt een nieuwe plek op de grens tussen Ermelo en...
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit