Sport

HARDERWIJK Inwoners en verenigingen hebben vanaf september hun favoriete sporters en sportteams uit Harderwijk kunnen aanmelden voor de Sportverkiezingen van 2019. Vanaf maandag 9 december start het stemmen op de sportman, sportvrouw, het sportteam of sporttalent van het jaar.
ERMELO Alle Ermeloërs konden de afgelopen weken zijn of haar favoriete sporters voordragen. Door jury zijn vervolgens per categorie drie sporters genomineerd. Vanaf maandag 16 december kan bepaald worden wie er gaat winnen. 
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
ERMELO Ondanks een langdurig overwicht in de tweede helft slaagde DVS'33 niet te scoren tegen HSV Hoek: 0-0. Het debuut van Simon Ouaali eindigde dus licht in mineur.
ERMELO EFC'58 won tegen Gorssel (4-1) voor de vierde week op rij. Coach Carl Aventurin zag van twee kanten geen aantrekkelijke eerste helft. ,,Er gebeurde niet veel; wij moesten het spel maken en hadden veel, de bal, maar speelden in te laag tempo.'' EFC kreeg een strafschop na een handsbal en Jochem Dekker zorgde na 21 minuten voor de 1-0...
Advertorial
PUTTEN Accent Communicatiemakers laat in de loop van dit jaar Putten achter zich. Het bedrijf krijgt een nieuwe plek op de grens tussen Ermelo en...
ERMELO De streekderby tussen FC Horst en Veensche Boys kende geen winnaar: 1-1. Trainer Martijn Kuis vond dat de Ermeloërs meer uit de eerste helft hadden moeten halen.
HARDERWIJK Een nieuw bestuur onder aanvoering van Kasper Doesborgh mag de komende jaren de kar gaan trekken bij mixed hockey club De Mezen. Nu de nieuwe accommodatie is geopend en er op de nieuwe velden wordt gehockeyd is de club klaar voor de toekomst. Voor het oude bestuur was dit een mooi moment om het stokje over te dragen aan de nieuwe...
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
HARDERWIJK Dat karter Mitchell van Dijk snel is, bewees hij de afgelopen seizoenen al. Dat hij ook zo snel is op een nieuw chassis van Praga, maakte het 11-jarige talent uit Harderwijk afgelopen weekeinde opnieuw duidelijk. Tijdens de laatste ronde van het GK4-kampioenschap snelde hij naar een knappe dagoverwinning in de Mini Parilla-klasse.
ERMELO FC Horst plaatste zich met moeite voor de tweede knock-out ronde van de districtsbeker. De tweedeklasser rekende pas in de laatste 20 minuten af met vierdeklasser SEH: 1-2.
ERMELO Een dag na het vertrek van Richard Plug slaagde DVS'33 er niet in om Barendrecht te verslaan. De Ermeloërs kwamen een vroege tegengoal niet te boven en verloren met 0-2.