Zakelijk

ERMELO De Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden (CBB) heeft afgelopen donderdag de compleet gerenoveerde buitenkant en entree van haar gebouw gepresenteerd. Daarnaast waren gasten welkom om een kijkje te nemen bij de nieuwe technieken en producten die de CBB ontwikkelt voor blinden en slechtzienden.
ERMELO BDUmedia verkoopt per 1 januari nieuwsblad Het Kontakt Ermelo.nl aan DPG Media. De nieuwe uitgever zal de krant integreren in Ermelo's Weekblad. Voor de trouwe lezer blijft het lokale nieuws via de krant en online dus gewoon beschikbaar.
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
HARDERWIJK Uitvaartzorg Karin heeft recentelijk het predicaat 'Eerlijke uitvaarten' ontvangen. Eigenaar Karin Vette is daarmee een van de eerste uitvaartverzorgers in Harderwijk en omstreken die dit predicaat heeft. 
HARDERWIJK Theo Koppejan is verkozen tot Superkracht van de regio Harderwijk. Hij is hiermee ook automatisch genomineerd voor de landelijke Superkracht Award 2019, een initiatief dat uitzendbureau Actief Werkt! voor het derde jaar op rij organiseert. Met de verkiezing wil het uitzendbureau flexkrachten in het zonnetje zetten. 
Advertorial
PUTTEN Accent Communicatiemakers laat in de loop van dit jaar Putten achter zich. Het bedrijf krijgt een nieuwe plek op de grens tussen Ermelo en...
VELUWE In de regio Noord-Veluwe bouwen tientallen, misschien wel honderden ondernemers aan een vooruitstrevende regio. Om dat te vieren, reikt Innovatiehuis Noord-Veluwe op donderdag 28 november voor de vierde keer de Veluwse Innovatieprijs (VIP) uit.
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
ERMELO Havo uit Ermelo heeft maandag een European Entrepreneurial Award Compliment ontvangen. Dit omdat duurzaamheid centraal staat bij het bedrijf.
HARDERWIJK De start van het herfstbock seizoen werd donderdag op ludieke wijze ingeluid door Bidfood met de boulevard ondernemers en meesterbrouwer Gerard van den Broek van Hertog Jan. Het eerste vaatje Hertog Jan bockbier werd met de HK3 botter van Wim van den Berg na een korte vaartocht door Van den Broek overhandigd aan Gert Reijerse van...
HARDERWIJK In een maatschappij waar alles snel moet en weinig tijd is voor ontspanning, hebben veel mensen last van stress. Om een betere balans te vinden en grip te krijgen is Martine Schouten uit Ermelo per september haar Praktijk Vooruit! voor psychosomatiek begonnen aan het Engelserf 35H. Ze zit inpandig bij oud-studiegenoot en nu collega...