Deel je nieuws

Start kassaverkoop toegangskaarten theater De Dialoog

Veel theaterbezoekers hebben in de voorverkoop via het bestelformulier of via de website kaarten gereserveerd voor de voorstellingen in het seizoen 2019-2020 van de Stichting Culturele Dialoog Ermelo (SCDE) in het theater ‘De Dialoog’.

 

Zomerdienstregeling van "KtDr" afgelopen.

"KtDr" staat voor "Kunst tussen de rails". Een kunstwand die het station Ermelo Centraal beschikbaar heeft gesteld.

Elke maand toont een andere kunsternaar uit Ermelo daar een werkstuk.

Nooit te oud om je passie te volgen

Na ruim vier jaar aan de haven is het tijd voor een volgende stap voor eigenaresse Birgit Vercauteren. Op vrijdag 30 augustus a.s. is de opening van haar nieuwe winkel in het centrum van Zeewolde. BirGit aan de haven wordt Mode plus by Birgit.

 

Hippiade Pony's & Voltige

In augustus en september zijn de KNHS kampioenschappen breedtesport voor springen, dressuur, mennen en voltige. Die kampioenschappen heten “Hippiade” en zijn traditiegetrouw op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

I inloopochtend computer- of tabletlessen voor senioren

      

WORD DIGITAAL FIT IN HET SENIORWEB LEERCENTRUM Ermelo
Vrijwilligers helpen u met uw tablet of computer

 

Paardenballet op het Oogstfeest Ermelo

Wie eens een paardenballet wil zien moet op zaterdag 24 augustus 2019 naar het Oogstfeest Ermelo. Het is 50 jaar geleden dat een Friese rijvereniging met paarden een optreden gaf op een fokveedag in het noorden van het land. Het werd een daverend succes.

Collage maken van papier

Van 13.30- 14.30 of 14.45-15.45 uur. Kinderknutselactiviteit. Maak van gekleurde stukjes papier een natuurschilderij. € 5,00 per kind, inclusief alle materialen, drinken en een koekje. Reserveren aanbevolen in het bezoekerscentrum, via reserveren@schapedrift.nl of 0577-407254.

Workshop vacht vilten

Vanwege de grote belangstelling voor het vacht vilten geeft viltdocente en viltkunstenaar Anneke Troost een extra workshop.

Bloeiende heidewandeling

Wandeling over de bloeiende heide onder leiding van natuurgids Gerard van Ruiten. Uitleg over de verschillende soorten heide (struik-, kraai- en dopheide) en de begrazing door de kudde Veluwse heideschapen. Deelname € 4,00, t/m 12 jaar € 2,00. Aanmelden is niet nodig.

Inschrijven voor eerste Molen-Motor-Rit

Op zaterdag 7 september vindt voor de eerste keer de Molen-Motor-Rit plaats. Er is al veel interesse voor deze rit, maar inschrijven is nog mogelijk!

Pagina's