Lezersnieuws

Doe mee met ‘Schilderen op de Ermelosche Heide’

Altijd al eens een schilderij willen maken van de bloeiende heide in de buurt van grazende schapen? Kom dan zaterdag 8 september om 10.30 uur met je schilder- of tekenspullen naar de schaapskooi van Ermelo. Zoek daar vlakbij een mooi plekje op de Ermelosche Heide en laat je inspireren!

Gospelconcerten met een missie

“Liefde brengt samen, verbindt en aanvaardt…” Dit is een van de liedteksten die gezongen wordt door de ruim 25 jonge mensen van gospelkoor The Witnesses. Trots lanceren zij deze week hun PR-campagne voor hun gospelconcerten op zaterdag 13 oktober a.s.

Leon Opdam (ex DVS33 Ermelo) word ena grootste talent van Nederland onder de 13 jaar

Zondag 12 augustus om 23:00 werd het talent onder de 13 jaar van Nederland bekend gemaakt door Dutch Talent Scout. Één van de genomineerden was de 12 jarige Leon Opdam uit Harderwijk (spelend voor Go Ahead Eagles).

Zes ondernemers genomineerd voor Winkelverkiezing Ermelo

ERMELO – Vandaag zijn de genomineerden voor de Winkelverkiezing 2018 bekend gemaakt. Vanaf woensdag 15 augustus kan iedereen weer stemmen via de button op Ermelo van NU.

Heb jij een passie voor koken?!

Welzijn Ermelo zoekt voor locatie Pinel een vrijwilliger voor de lunch. Samen met een collega draag je zorg voor de voorbereiding, het koken, de bediening en het opruimen. Elke vrijdag van 11.30 tot 14.00 uur.

Gezocht: Gastheer/ Gastvrouw voor de lunc

Gastheer/ Gastvrouw voor de lunch

Nieuwe cursussen Algemene Muzikale Vorming starten in Dialoog!

In september starten in de Dialoog (Ermelo) twee nieuwe cursussen Algemene Muzikale Vorming van Cultuurkust.

Maak op zaterdag 25 augustus bij WSV Ermelo kennis met de watersport!

Op zaterdag 25 augustus organiseert Watersportvereniging Ermelo een open dag, speciaal voor kinderen. Op deze dag kun je zeilen in een Optimist, een jeugdzeilboot. Hierbij word je begeleid door enthousiaste instructeurs, die je graag helpen de beginselen van het zeilen bij te brengen.

Jong Talent in galerie de Enk 16

De eerste twee weken van de grote vakantie hebben een aantal enthousiaste leden van StEK creatieve workshop-middagen georganiseerd voor de jeugd van Ermelo en omgeving. De workshops waren onderverdeeld in boetseren en tekenen/schilderen.

Lions Boekenmarkt Boven in de Bieb

"Zomerhitte", van Jan Wolkers, is een van de vele Boekenweekgeschenken die u cadeau kunt krijgen bij aankoop boeken op onze boekenmarkt.

Pagina's