Lezersnieuws

PKN-dienst rond Kerst

ERMELO – In de Immanuelkerk aan de Stationsstraat in Ermelo wordt zondag 23 december een gezamenlijke PKN-dienst gehouden. Thema is: ‘Ga in het licht staan.’

Pauwervoll MA1 speelt zinderende kampioenswedstrijd tegen SDS MA1

Het beloofde afgelopen zaterdag een spannende volleybalwedstrijd te worden. Pauwervoll MA1 was de nr. 1 van de ranglijst en speelde tegen SDS MA1 die op de 2e plaats stond.

Vijf jaar NIX brengt normverandering roken en drinken op gang in Gelderland

NIX is een begrip in 85,8% van de Gelderlandse gezinnen

Kerstlied ‘Twaalf Dagen met Kerstmis (Lelystad Airport)’ met ‘cadeaus’ van minister Van Nieuwenhuizen

Veluwe – Met ruim vierduizend views op youtube, is de ‘Fabeltjeskrant – Editie Lelystad Airport’ als protestsong een regelrechte hit. De makers, die deel uitmaken van Red de Rust in Hoenderloo en de Werkgroep Red Gelderland, hebben de muzikale handen opnieuw ineen geslagen.

Kerstliederen voor de hele familie.

Op 2e kerstdag  geven de Veluwsche Sanghertjes een bijzonder middagconcert in de Lukaskerk van Ermelo. Een aantal leden van de Veluwsche Sanghertjes zullen liederen uit de Ingreep van Marten Kamminga zingen, afgewisseld met lezingen uit het Evangelie en samenzang.

Sterrenkunde voor jongeren

In januari 2019,  start er weer een  cursus Sterrenkunde voor jongeren uit de bovenbouw van de basisscholen (8-12 jaar). Deze cursus wordt georganiseerd door Sterrenvereniging Astra Alteria in samenwerking met Stichting Natuur- & MilieuPlatform (NMP) Ermelo.

Decemberactie Pauwer succesvol

Pauwer wil lokaal kopen stimuleren

Dindoa wint doelpuntenfestijn in Heerhugowaard tegen Apollo, 25-34

De eerste helft van de wedstrijd ging gelijk op. Mark Bronkhorst was wel mee maar niet eens al reserve vanwege de enkelblessure die hij vorige week had opgelopen. Bjarne Sinneker nam zijn plaats in de basis in.

Pauwervoll CMV 5 kampioen

Zaterdag 15 december zijn de jongens van Pauwervoll CMV 5 (10/11 jaar) kampioen geworden! Ze spelen dit seizoen voor het eerst in deze samenstelling en dat was in het begin even wennen.

Vierdaagse workshop 'Op zoek naar betekenis'

In deze vier dagen gaan we met de deelnemers op zoek naar de verschillende manieren waarop ons leven betekenis heeft, voor onszelf en anderen. En naar hoe die betekenis bijdraagt aan ons geluk. Daarvoor gebruiken we verschillende werkvormen: praktische, psychologische, creatieve en filosofische.

Pagina's