Deel je nieuws

Ontdek de wereld met Kintin!

Jawel, het is zover, de organisatie krijgt een nieuwe naam met een nieuw logo!

Sanghertjes verkopen weer potgrond

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart houden de Veluwsche Sanghertjes in Ermelo hun jaarlijkse actie met de verkoop van potgrond en gedroogde organische mest. De bemeste potgrond heeft een langdurige werking en wordt verkocht in zakken van 50 liter en kost € 6,00.

Goud en Zilver voor Sparta Jazzdans

Dansgroepen hopen op NK kwalificatie

BAP Ermelo hoog gegradueerd

Dit weekend was Carlos Toyota uit Japan op bezoek bij Budo Academy Physical. Carlos is een hoog gegradueerde Braziliaan en hoofdleraar Braziliaans Jiu Jitsu van BAP. Carlos verzorgde uitgebreide seminars en nam vrijdag overdag en zondag ochtend belt tests af van de geselecteerde kandidaten.

AWP gaat met campagnelied de verkiezingsstrijd in

De Algemene Waterschapspartij (AWP) is bang dat ook bij waterschap Vallei en Veluwe de verkiezingen worden ondergesneeuwd door landelijke politieke thema's als het klimaatakkoord en tegenvallende energierekeningen van de huishoudens.

De wolf centraal bij NMP Ermelo

In De Witte Heide aan de Kerklaan 5a (zij-ingang), de thuisbasis van de Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) Ermelo zijn regelmatig themabijeenkomsten op de laatste zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur. Op zaterdag 23 februari 2019 staat de Wolf centraal.

Dindoa 2 verzuimt revanche te nemen tegen Unitas 3; 20-19

De thuiswedstrijd voor Dindoa 2 werd met 1 punt verschil in de laatste minuut verloren. Om die reden wilde Dindoa 2 revanche nemen op de buren. De wedstrijd begon goed voor Dindoa in Harderwijk. Jelmer Steenkamp benutte een strafworp en bracht Dindoa op voorsprong.

Nieuwe haltes voor buurtbus

Reizen met de Buurtbus en uitstappen aan de rand van het centrum van Ermelo dat kan nu ter hoogte van de Cafe de Molenaar en het Molenaarsplein in Ermelo. Dankzij een aanpassing in de route van lijn 501 Ermelo-Garderen is dit met directe ingang mogelijk gemaakt.

Alex Roeka met 'En toen ineens' in theater De Dialoog

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies.

Liefde delen in Woorden

In het kader van deze Liefdesmaand wil ik woorden met jullie delen.

Pagina's