Deel je nieuws

Invloed van de kosmische straling op het klimaat.

Sterrenclub Astra Alteria nodigt u uit voor een lezing over dit onderwerp op maandag 29 april in Hotel Hof van Putten, Harderwijkerstraat 14 te Putten. Aanvang: 20.00 uur. Inleider is ing. Ap Cloosterman. Voor niet-leden is de toegang € 6.

Laatste donaties Stichting Steunfonds Salem

Tijdens de Week van de Longen in Ermelo hebben het Longfonds en Stichting Merem beiden een cheque van € 27.000 van de Stichting Steunfonds Salem Ermelo in ontvangst mogen nemen.

Paasmarkt Ermelo, voor ieder wat wils!

Het weer voor de komende Paasdagen ziet er goed uit en dat betekent dat het ideaal weer wordt voor de Paasmarkt op zaterdag 20 april a.s.

Classic Race Ermelo/Horst

De voorbereidingen zijn inmiddels gestart voor de Classic Demo Race op zaterdag 25 mei 2019, tussen 13.00 - 21.00 uur (Zeeweg/Horst). Net zoals vorig jaar hopen wij op mooi weer en spannende races. Diverse toppers uit de regio doen weer mee;

Post voor de koning

De kinderen van de obs de Cantarel zijn vandaag heel erg druk geweest met een verjaardagstekening voor de koning. Alle 90 kinderen uit de groene 1,2,3 hebben een 20 Meter lange tekening gemaakt en deze is vanmiddag door Nienke de Winter op de post gedaan.

Circus op de Ireneschool

Koningsspelen werden dit jaar op de Ireneschool feestelijk gevierd met de komst van een heus circus. Circus Rotjeknor kwam helemaal uit Rotterdam om alle kinderen de fijne kneepjes van het circusvak te leren. Vanalles passeerde de revue. Van koorddansen tot jongleren en ballopen tot acrobatiek.

Dienstregeling Buurtbus

Op goede vrijdag 19-04-2019 zal de laatste rit van de Buurtbus om 17:05 uur vanuit Garderen vertrekken.

Prachtig maar weerbaar.

Het geboorteseizoen van de reekalfjes is weer begonnen, om ze in leven te houden is het belangrijk voor hondenbezitters om de hond aan de lijn te houden in gebieden waar veel herten voorkomen, en om de reekalfjes niet te verplaatsen.

Scouting Irmin-Taweb winnaar #RSW_NVF19

Afgelopen weekend vonden op het scoutinglandgoed bij Zeewolde de regionale scoutingwedstrijden plaats, dit jaar in het thema van de Steampunk. Er waren 23 deelnemende groepen uit de regio die streden om de felbegeerde wisseltrofee.

Oogstfeest Ermelo dit jaar op 24 augustus

Dit jaar wordt het Oogstfeest Ermelo een week later dan normaal gehouden. Zaterdag 24 augustus is de dag dat het grote evenement in 2019 gaat plaatsvinden. Normaal gesproken is het de 3e week van augustus, maar omdat de bouwvakantie in deze regio laat valt wordt één week opgeschoven.

Pagina's