Lezersnieuws

Theater KwadraaT met 'Haas en de verdwenen bloemen' 4+ in De Dialoog

Waar zijn de drie gele bloemen gebleven die de Bloemenfee gisteren getoverd heeft voor Het Bloemenfeest? Heeft iemand uit het bos ze meegenomen...? Gestolen? Was het misschien kip Katrien? Of die gevaarlijke vos?

CJG en Welzijn Ermelo starten met (echt)scheidingsspreekuur

Elke  1e dinsdagochtend vindt tussen 9.00 en 10.00 uur en op afspraak op de 1e dinsdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur, het (echt)scheidingsspreekuur plaats bij Welzijn Ermelo, Stationsstraat 118. Het eerste spreekuur zal plaatsvinden op dinsdag 6 november.

 

Dindoa beleeft thuis walk over tegen AKC; 34-21

beelden van AKC van voorgaande wedstrijden gaven aan dat het niet makkelijk zou worden maar de wedstrijd zelf gaf een totaal ander beeld; Binnen zeven minuten stond Dindoa al met 6-0 voor. Het spel was flitsend, snel en de afronding was zuiver.

INSECTEN CENTRAAL BIJ NMP ERMELO

In De Witte Heide aan de Kerklaan 5a (zij-ingang), de thuisbasis van de Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) Ermelo zijn regelmatig themabijeenkomsten op de laatste zaterdag van de maand. Op zaterdag 27 oktober 2018 staan insecten centraal van 10.00 - 12.30 uur.

Rode Kruis Ermelo/Putten sponsord AED

Eigen AED voor Burgerhulpverlener Luc Bakker

Jan van der Kolk lijsttrekker Lokaal Waterbeheer waterschap Vallei en Veluwe

PERSBERICHT

 

Harderwijk, 19 oktober 2018

 

 

 

Jan van der Kolk lijsttrekker Lokaal Waterbeheer Waterschap Vallei en Veluwe

 

Campagneteam ‘Rijden Zonder Invloed’ bij centrum Ermelo

Iedereen weet dat rijden onder invloed gevaarlijk is. Toch stappen er nog steeds mensen achter het stuur na het drinken van een paar borrels, het roken van een joint of terwijl zij zware medicatie gebruiken.

Ermeloërs maken wereldreis

De Ermelose musici Erik-Jan van der Hel en Wiejan van de Akker (Reil- en kistorgel), Peter de Vries (trombone) en Daniël Snaterse (vleugel) nemen ons tijdens het eerste Ontmoetingsconcert van dit seizoen mee in een muzikale reis om de wereld in tachtig minuten. De datum is 3 november 2018.

Mondiale voetafdruk

Dit is het thema van de eerstvolgende bijeenkomst van LETS-ruilkring Ermelo VOOR ELKAAR!, op donderdag 25 oktober a.s. in Pinel, Raadhuisplein 8, Ermelo. Vanaf 19.30 uur is er koffie/thee met wat lekkers, om 20.00 uur starten we. Aspirant-leden zijn van harte welkom.

Maartje & Kine met 'Vibrato' in theater De Dialoog

Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek en folk - en je hebt Maartje & Kine: HET virtuoze popcomedyduo van Nederland. Afgelopen zomer speelden ze het dak van de Juliet op Lowlands en dit seizoen staan ze bij jou in het theater!

Pagina's