Lokaal lezersnieuws

Doe mee met ‘Schilderen op de Ermelosche Heide’

Altijd al eens een schilderij willen maken van de bloeiende heide in de buurt van grazende schapen? Kom dan zaterdag 8 september om 10.30 uur met je schilder- of tekenspullen naar de schaapskooi van Ermelo. Zoek daar vlakbij een mooi plekje op de Ermelosche Heide en laat je inspireren!

Gospelconcerten met een missie

“Liefde brengt samen, verbindt en aanvaardt…” Dit is een van de liedteksten die gezongen wordt door de ruim 25 jonge mensen van gospelkoor The Witnesses. Trots lanceren zij deze week hun PR-campagne voor hun gospelconcerten op zaterdag 13 oktober a.s.

Zes ondernemers genomineerd voor Winkelverkiezing Ermelo

ERMELO – Vandaag zijn de genomineerden voor de Winkelverkiezing 2018 bekend gemaakt. Vanaf woensdag 15 augustus kan iedereen weer stemmen via de button op Ermelo van NU.

Nieuwe cursussen Algemene Muzikale Vorming starten in Dialoog!

In september starten in de Dialoog (Ermelo) twee nieuwe cursussen Algemene Muzikale Vorming van Cultuurkust.

Jong Talent in galerie de Enk 16

De eerste twee weken van de grote vakantie hebben een aantal enthousiaste leden van StEK creatieve workshop-middagen georganiseerd voor de jeugd van Ermelo en omgeving. De workshops waren onderverdeeld in boetseren en tekenen/schilderen.

Stichting Woord en Daad, comité Ermelo collecte

Stichting Woord en Daad - Comité Ermelo - Collecte 2018

Steeds meer rollatordans bij verzorgingshuizen

Al weer wat langere tijd worden in De Dillenburg aan de bewoners lessen in rollatordans gegeven. Dansleidster Margriet van der Putten- Pols is daarmee op voorstel van Volksdansgroep Ballamus Simus een tijdje geleden mee begonnen.

Bosbrand op Staringlaan in Ermelo

Dinsdagmiddag rond 15:35 vond er een bosbrand plaats op de Staringlaan. De brand was vrij snel geblusd door brandweer Ermelo en Putten. Ook de politie en handhaving waren ter plaatse.

Kofferbakverkoop Mariahoeve

Zaterdag 28 juli staat weer in het teken van de kofferbakverkopen op de Mariahoeve.

 Voor vierde maal Ermelose Winkelverkiezing

ERMELO – Maandag 23 juli is voor de vierde keer de Ermelose winkelverkiezing gehouden. Klanten van winkeliers en ondernemers in het Centrum van Ermelo kunnen worden genomineerd voor de Mooiste winkel of Beste Ondernemer van het jaar.

Pagina's