Lokaal lezersnieuws

Sanghertjes verkopen weer potgrond …

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart houden de Veluwsche Sanghertjes in Ermelo hun jaarlijkse actie met de verkoop van potgrond en gedroogde organische mest. De bemeste potgrond heeft een langdurige werking en wordt verkocht in zakken van 50 liter en kost € 6,00.

Goud en Zilver voor Sparta Jazzdans

Dansgroepen hopen op NK kwalificatie

AWP gaat met campagnelied de verkiezingsstrijd in

De Algemene Waterschapspartij (AWP) is bang dat ook bij waterschap Vallei en Veluwe de verkiezingen worden ondergesneeuwd door landelijke politieke thema's als het klimaatakkoord en tegenvallende energierekeningen van de huishoudens.

De wolf centraal bij NMP Ermelo

In De Witte Heide aan de Kerklaan 5a (zij-ingang), de thuisbasis van de Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) Ermelo zijn regelmatig themabijeenkomsten op de laatste zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur. Op zaterdag 23 februari 2019 staat de Wolf centraal.

Nieuwe haltes voor buurtbus

Reizen met de Buurtbus en uitstappen aan de rand van het centrum van Ermelo dat kan nu ter hoogte van de Cafe de Molenaar en het Molenaarsplein in Ermelo. Dankzij een aanpassing in de route van lijn 501 Ermelo-Garderen is dit met directe ingang mogelijk gemaakt.

Alex Roeka met 'En toen ineens' in theater De Dialoog

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies.

Liefde delen in Woorden

In het kader van deze Liefdesmaand wil ik woorden met jullie delen.

De eerste ervaringen van Stichting Food for Bobbi Bear in Ermelo

De problematiek van de kinderen die worden geholpen door Operation Bobbi Bear is er een waarvan de meeste mensen niets willen horen. Het resultaat van de hulp is ook veel minder tastbaar dan die van veel andere goede doelen.

Popkoor Ermelodie houdt open avond

Denk jij wel eens: Ï'vegot the Music in Me"? 

Popkoor Ermelodie is elke woensdagavond "Happy"langs "Route 66" tot aan "Zoutelande". Swingen bij "Proud Mary" en "This Is What It Feels Like". 

Eerste Molen-Motor-Rit

Op zaterdag 7 september vindt voor de eerste keer de Molen-Motor-Rit plaats. Een nieuw evenement, georganiseerd door Molenstichting ‘De Koe’ in samenwerking met Giga-Fitness en de Veluwse Motor Tour Club.

Pagina's