Sport lezersnieuws

BAP Ermelo hoog gegradueerd

Dit weekend was Carlos Toyota uit Japan op bezoek bij Budo Academy Physical. Carlos is een hoog gegradueerde Braziliaan en hoofdleraar Braziliaans Jiu Jitsu van BAP. Carlos verzorgde uitgebreide seminars en nam vrijdag overdag en zondag ochtend belt tests af van de geselecteerde kandidaten.

Dindoa 2 verzuimt revanche te nemen tegen Unitas 3; 20-19

De thuiswedstrijd voor Dindoa 2 werd met 1 punt verschil in de laatste minuut verloren. Om die reden wilde Dindoa 2 revanche nemen op de buren. De wedstrijd begon goed voor Dindoa in Harderwijk. Jelmer Steenkamp benutte een strafworp en bracht Dindoa op voorsprong.

Dindoa maakt het koploper ASVD lastig, maar verliest

Dindoa 1 en 2 moesten afgelopen zaterdag in Dronten aantreden tegen ASVD 1 en 2.

ASVD 1 is koploper in de eerste klasse en tot nu toe nog ongeslagen in de zaal. Dindoa 2 begon de avond goed door met 1 punt verschil van ASVD 2 te winnen; 20-21.

Dindoa wint korfballend van Apeldoorn; 32-24

In een ongemeen spannende wedstrijd, in een overvolle Dindoahal wist Dindoa in de tweede helft het verschil te maken tegen Apeldoorn door zich te focussen op het korfbalspel en te blijven scoren.

Gratis voorbereiding op halve marathon Ermelo

De organisatie van de halve marathon van Ermelo biedt voor het derde jaar op rij een gratis beginnerscursus hardlopen aan. Daardoor krijgen mensen die eens dromen van het meedoen aan de vijf kilometer van Ermelo, de kans dit waar te maken.

Zilver en brons voor Fencing Ermelo

Op het internationale schermtoernooi in Amsterdam wist Noah Pronk zaterdag een mooie 2e plek te halen bij de pupillen. Een dag later mocht Matthijs de Vries het brons meenemen naar Ermelo.

Dindoa komt (lengte) tekort tegen Phoenix; 25-20

Dindoa moest afgelopen zaterdag in Zoetermeer aantreden tegen Phoenix dat op een gelijke positie als Dindoa in de poule staat; allebei 6 wedstrijdpunten.

Fencing Ermeloërs doen goed mee in Osnabrück

Afgelopen weekend hebben vijf schermers van Fencing Ermelo verdienstelijk meegedaan met de Duitse WK-kwalificatiewedstrijd voor junioren in Osnabrück.

Muziek leeft

115 Muzikanten uit heel Nederland komen zaterdag 26 januari bijeen in het Harmoniegebouw voor de jaarlijkse Winter Play In Harderwijk. Het evenement dat door de Stedelijke Harmonie en Crescendo Ermelo georganiseerd wordt

Dindoa verslaat Friesland met ruime cijfers

Zowel Dindoa 1 als 2 hebben met groot verschil hun thuiswedstrijd tegen een Friese ploeg gewonnen. Dindoa 2 won met 32-9 van Drachten 3 en Dindoa 1 won van Wez Handich uit Rottevalle (vlakbij Drachten) met 33-24.

 

Pagina's