Sport lezersnieuws

Classic Race Ermelo/Horst

De voorbereidingen zijn inmiddels gestart voor de Classic Demo Race op zaterdag 25 mei 2019, tussen 13.00 - 21.00 uur (Zeeweg/Horst). Net zoals vorig jaar hopen wij op mooi weer en spannende races. Diverse toppers uit de regio doen weer mee;

Eerste finalisten voor de gemeentefinale van het Straatvoetbal 2019 bekend

Woensdagmiddag 10 april stond dit jaar in het teken van mooi weer, zweten, goals maken en goals tegen krijgen. De eerste voorronde werd gespeeld op het veld aan het Ribespad.

Trampolinespringen Eredivisie; Romee en Eline van Sparta Ermelo winnen.

Afgelopen zondag 7 april waren in een nieuwe trampolinehal in Apeldoorn kwalificatiewedstrijden voor het NK, voor de Eredivisie Trampolinespringen. Een nieuwe naam "Eredivisie" voor de hoogste categorie.

Vier medailles voor schermers op het Rijnlandtoernooi

Zondag 31 maart hebben vijf schermers van Fencing Ermelo deelgenomen aan het internationale schermtoernooi ‘Rijlandtoernooi’ in Sassenheim. Samen schermden zij twee keer goud en twee keer zilver bij elkaar.

Loopshirt voor vroegboekers verzekerd

De organisatie van de halve marathon van Ermelo kunnen deelnemers die zich voor 1 mei inschrijven, wederom verrassen met een kwaliteits loopshirt dankzij de sponsoring van vier Ermelose bedrijven. Dit werd in 2018 zeer gewaardeerd door meer dan 600 deelnemers die er op tijd bij waren.

DIndoa sluit zaalseizoen af met overwinning thuis op Phoenix; 18-14

Dindoa mocht de laatste zaalwedstrijd van het seizoen thuis aantreden tegen de nummer vier uit de poule, Phoenix uit Zoetermeer. De selectie van Dindoa gaf iedereen in de zaal voor de wedstrijd een leuk blauw klaphandje als bedankje voor de nimmer aflatende trouw aan de club.

McDonald’s restaurant Ermelo biedt Sollicitatie Menu aanProef de sfeer als Crewlid tijdens sollicitatieweekend

Ermelo, 25 maart 2019 – McDonald’s restaurant Ermelo biedt op zaterdag 6 en zondag 7 april een bijzonder menu aan: Het Sollicitatie Menu. Door het bestellen van een Sollicitatie Menu krijgen sollicitanten niet alleen een McDonald’s menu aangeboden, maar kunnen zij ook direct een Manager spreken o

Dindoa zet zegereeks voort en wint in Friesland met 19-23

Na twee geweldige thuisoverwinningen met veel doelpunten moest Dindoa nu naar Friesland om vlak boven Drachten de uit wedstrijd tegen Wez Handig te spelen. Helaas was er vanwege de afstand geen publiek mee en moest het team het helemaal alleen redden.

Zilver op internationaal schermtoernooi

Zaterdag 23 maart hebben zeven schermers van Fencing Ermelo deelgenomen aan het internationale schermtoernooi ‘Bosch Open’ in Den Bosch. Blikvanger was Arnout Post die aan het eind van de dag het zilver omgehangen kreeg.

Kom gratis tennissen bij Irminloo!

Lijkt het je leuk om te gaan tennissen? Heb je altijd al eens een balletje willen slaan? Kom dan nu kennismaken met Irminloo!

Pagina's