Sport lezersnieuws

Hippiade Pony's & Voltige

In augustus en september zijn de KNHS kampioenschappen breedtesport voor springen, dressuur, mennen en voltige. Die kampioenschappen heten “Hippiade” en zijn traditiegetrouw op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Dansmixlessen bij Dans en Theaterstudio Annemieke Bais

Hou je van dansen maar kun je niet kiezen welke stijl je wilt doen? Dan is de mixles iets voor jou! De Mixles is het hele jaar door een afwisseling van Moderne dans, Jazzdans, Show/Musicaldans, Urban invloeden en dat alles met een  klassieke basis voor een goede houding en techniek.

Bloeiende Heide Toernooi

Kom genieten van de bloeiende heidegolfbaan!

In de maanden augustus en september is de heide op zijn mooist. Landgoed Ullerberg organiseert speciaal in deze periode op zondag 29 september een vriendschappelijke wedstrijd.

Pech voor Motorlijn Classic Raceteam Ermelo

Tijdens het laatste weekend van juli was het Motorlijn Classic Raceteam uit Ermelo op het circuit Motorsport Arena Oschersleben in Duitsland. Daar stond voor hun de 4e race van dit seizoen op het programma.

ROLSTOELCLINIC JONG EN OUD

Rolstoeltennis proberen? Het gevoel van vrijheid, snelheid en wendbaarheid is fantastisch! info@irminloo.nl

ROLSTOELCLINIC JONG EN OUD

LTV Irminloo is hard op zoek naar mensen “jong en oud” met een beperking die graag eens willen proberen wat tennissen in een rolstoel met je doet! Het gevoel van vrijheid, snelheid en wendbaarheid is fantastisch! Kom het zelf ervaren op Zondag 8 September, aanvang 14:00 uur.

Motorlijn Classic Raceteam Ermelo staat aan kop

Afgelopen weekend was het Motorlijn Classic Raceteam uit Ermelo met de Yamaha XS650 neergestreken op het TT Circuit Assen met als doel de 2e plaats in het Europese klassement tot 750cc te verdedigen.

Kickboksen en MMA ko-overwinningen voor Budo Academy Physical Ermelo

Afgelopen zondag namen twee wedstrijdvechters van Budo Academy Physical Ermelo deel aan het vechtsportgala in Den Haag. Grote namen als Bert Kops en Gerard Gordeau waren als sportschool aanwezig. Thomas Nikkels beet het spits af met MMA (mixed martial arts).

GV Sparta Diploma Springen

Donderdag 4 juli hebben wij het diploma springen georganiseerd.
Wat een super leuk evenement!
De kinderen konden van de basis tot hogere sprongen per ster laten zien wat ze konden aan professionele juryleden.

Goud voor tienerselectie Sparta Ermelo tijdens NK Rotterdam

Tijdens de NK wedstrijden in AHOY Rotterdam zijn de Sparta meiden t/m 19 jaar olv Suzan Guliker eerste geworden. Het was ontzettend spannend, want de concurrentie was ook goed. Maar de jury was erg enthousiast over de kwaliteiten van de meiden en de choreografie van trainster Suzan.

Pagina's