Sport lezersnieuws

Leon Opdam (ex DVS33 Ermelo) word ena grootste talent van Nederland onder de 13 jaar

Zondag 12 augustus om 23:00 werd het talent onder de 13 jaar van Nederland bekend gemaakt door Dutch Talent Scout. Één van de genomineerden was de 12 jarige Leon Opdam uit Harderwijk (spelend voor Go Ahead Eagles).

Heb jij een passie voor koken?!

Welzijn Ermelo zoekt voor locatie Pinel een vrijwilliger voor de lunch. Samen met een collega draag je zorg voor de voorbereiding, het koken, de bediening en het opruimen. Elke vrijdag van 11.30 tot 14.00 uur.

Gezocht: Gastheer/ Gastvrouw voor de lunc

Gastheer/ Gastvrouw voor de lunch

Maak op zaterdag 25 augustus bij WSV Ermelo kennis met de watersport!

Op zaterdag 25 augustus organiseert Watersportvereniging Ermelo een open dag, speciaal voor kinderen. Op deze dag kun je zeilen in een Optimist, een jeugdzeilboot. Hierbij word je begeleid door enthousiaste instructeurs, die je graag helpen de beginselen van het zeilen bij te brengen.

Lions Boekenmarkt Boven in de Bieb

"Zomerhitte", van Jan Wolkers, is een van de vele Boekenweekgeschenken die u cadeau kunt krijgen bij aankoop boeken op onze boekenmarkt.

Taekwon-Do examen in Ermelo

Gedurende de afgelopen dagen hebben in totaal 89 leden van Taekwon-Do School Martowirono het trainingsjaar afgesloten met een examen.

Voorbereidingen voor NK Spijkerbroekhangen in volle gang

Aanstaande zondag 8 juli organiseert Klimbos Garderen een uniek evenement: het NK Spijkerbroekhangen 2018. In 4 verschillende categorieën worden er aan het einde van de dag nieuwe ‘Nederlands Kampioen Spijkerbroekhangen’ gekroond.

Netwerkbijeenkomst Verder met hersenletsel

Onder brede belangstelling van oa. WMO-klantmanagers, POH-ers, thuiszorgmedewerkers en afgevaardigden van instellingen als Bartimeus en Landstede hield InteraktContour afgelopen donderdag een netwerkbijeenkomst met als thema: 'Verder met hersenletsel'.

Jubileumshow Annemieke Bais groot succes

30 juni in de Hanoszaal van Orpheus te Apeldoorn kwam ruim 930 man publiek de zaal binnen om het 15 jarig bestaan van de studio te vieren. Alles werd uit de kast gehaald en een mooi uniek concept werd bedacht. Drie blokken dans, toneel en zang en live muziek.

Sparta-springers winnen Forza-cup 2018Goud voor Romee Pol en Valerie Bosschart

In het Zeeuwse Goes werd afgelopen weekend de 13e internationale Forza-cup gehouden. 

Pagina's