Zakelijk lezersnieuws

Vrolijk & Frans op jaarmarkt Ermelo

Maak op zaterdag 31 augustus op de Ermelose jaarmarkt kennis met de speelse en effectieve lessen van Vrolijk & Frans Noordwest Veluwe!

Stella genomineerd voor Beste Winkelketen

De kanshebbers voor de Beste Winkelketen van Nederland 2019-2020 zijn op 12 augustus bekendgemaakt. In de afgelopen maanden zijn meer dan 500 retailers door ruim 220.000 consumenten beoordeeld.

ProMuscle

ProMuscle, een leefstijlprogramma voor ouderen Eet en beweeg beter en word sterker met ProMuscle

Doe mee met ‘Schilderen op de Ermelosche Heide’

Altijd al eens een schilderij willen maken van de bloeiende heide in de buurt van grazende schapen Kom dan op zaterdag 7 september om 10:00 uur met je schilder- of tekenspullen naar de schaapskooi van Ermelo. Zoek daar vlakbij een mooi plekje op de Ermelosche Heide en laat je inspireren!

Verbreding publiek e-bike, aandeel jongeren stijgt

Een nieuwe fiets kopen? Van degene die dit overwogen in 2018 heeft 40% een elektrische fiets aangeschaft. Dit percentage is de afgelopen jaren enorm gestegen, blijkt uit cijfers van RAI, BOVAG en GFK. Deze stijging komt mede doordat een steeds breder publiek kennis maakt de e-bike.

Erik Groeneveld nieuwe kantoordirecteur Rabobank Ermelo

Erik Groeneveld wordt de nieuwe kantoordirecteur van Rabobank Ermelo. Hij volgt per 1 september 2019 Coen Nap op.

Meedoen aan zomerfestival met voelborden van Groevenbeek

Op 3 september organiseert ’s Heeren Loo het jaarlijkse zomerfeest voor cliënten en hun familie en verwanten. Een feest met muziek, dieren, clowns, lekkere hapjes en gezelligheid.

Interactie Sportbedrijf Ermelo bestuurlijk op volle sterkte.

Interactie Sportbedrijf Ermelo bestaat sinds 1 januari 2019. De gemeente Ermelo is enig aandeelhouder. Het zelfstandig opererende bedrijf beheert en exploiteert verschillende sportaccommodaties in Ermelo en geeft uitvoering aan gemeentelijk sportbeleid.

Maatjesmiddag Inclusief Groep geslaagd

Op donderdag 27 juni is door Inclusief Groep met succes de jaarlijkse maatjesmiddag georganiseerd aan de locatie Paul Krugerweg 43 in Ermelo (Proson).

ArTTalent Gelanceerd

20 jaar geleden kwam ik naar Nederland met mijn Nederlandse man met wie ik daarvoor op MV Doulos zendingswerk verrichtte. Hij was ziek geworden en moest hier behandeld worden. Het was voor mij geen keuze maar een noodzaak om hier te komen wonen.

Pagina's