Zakelijk lezersnieuws

Een week meten: 850 Veluwse zorghelden!

In nog geen week tijd is de Veluwe 850 zorghelden rijker: zij deden de test op deheldinjou.nl en haalden voldoende zorgheldensterren om deze titel te mogen dragen en om aan te tonen dat zij geschikt zijn voor de ouderenzorg.

Stichting Steunfonds Salem houdt op te bestaan

Stichting Steunfonds Salem houdt op te bestaan. Na jaren van steun aan het astmabehandelcentrum Salem aan de Julianalaan te Ermelo, komt een einde aan een lange periode van betrokkenheid.

Tijd voor een eindsprint.

Over ruim 3 maanden vertellen de cijfers op jouw rapport of je overgaat.
Wat zeggen jouw gemiddelde cijfers jou op dit moment?
Sta je er goed voor of is het tijd om die eindsprint in te zetten?

Hooggevoeligheid en paarden

Ben je hooggevoelig en heb je wellicht moeite met het aangeven van grenzen, wil je meer zelfverzekerd zijn en verdien jij het ook om meer persoonlijke ruimte in te nemen? Kom dan naar de workshop hooggevoeligheid en paarden.

TWIN Workwear zoekt mensen die een eigen bedrijf willen starten

BARNEVELD/VELUWE – TWIN Workwear in Scherpenzeel, specialist in bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) en promotiekleding, zoekt in de regio Barneveld/Veluwe een franchiser.

Olav Pranger deelt ervaringen in boekvorm

'Een boek schrijven doe je niet zomaar'

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal met 'Dwaze Tijd' in Dialoog

Heb je tijd voor het tijdloze spel van bandoneon en piano? Of heb je geen tijd te verliezen? Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal spelen met de tijd en nemen je mee naar gisteren, vandaag en morgen.

Specialist in bouwkundige keuringen De Keurder 10 jaar

Tien jaar geleden startte Pieter de Wit zijn eigen bureau voor bouwkundige keuringen: De Keurder. Een decennium later telt het bedrijf drie bouwkundig experts die in heel Midden-Nederland, ook in Ermelo, visuele inspecties uitvoeren voor met name kopers van woningen.

4 ECO 26.000 euro

 

 

PERSBERICHT

 

Ecologische woningbouw mogelijk in Guatemala dankzij regionale sponsorwerving

 

 

Lezing Groei en Bloei over de vlinderstruik

Lezing over rozen 29 januari bij Groei & Bloei wegens ziekte wordt vervangen door: Een lezing met als titel "In iedere tuin een buddleya" door Jan Huiberts, kwekerij Dependens op 29 januari in de Kiekmure om 19.45 Jan Huiberts aan het woord: " De Buddleya (vlinderstruik) is een hele gewone, m

Pagina's