Zakelijk lezersnieuws

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal met 'Dwaze Tijd' in Dialoog

Heb je tijd voor het tijdloze spel van bandoneon en piano? Of heb je geen tijd te verliezen? Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal spelen met de tijd en nemen je mee naar gisteren, vandaag en morgen.

Specialist in bouwkundige keuringen De Keurder 10 jaar

Tien jaar geleden startte Pieter de Wit zijn eigen bureau voor bouwkundige keuringen: De Keurder. Een decennium later telt het bedrijf drie bouwkundig experts die in heel Midden-Nederland, ook in Ermelo, visuele inspecties uitvoeren voor met name kopers van woningen.

4 ECO 26.000 euro

 

 

PERSBERICHT

 

Ecologische woningbouw mogelijk in Guatemala dankzij regionale sponsorwerving

 

 

Lezing Groei en Bloei over de vlinderstruik

Lezing over rozen 29 januari bij Groei & Bloei wegens ziekte wordt vervangen door: Een lezing met als titel "In iedere tuin een buddleya" door Jan Huiberts, kwekerij Dependens op 29 januari in de Kiekmure om 19.45 Jan Huiberts aan het woord: " De Buddleya (vlinderstruik) is een hele gewone, m

Cursus bloemschikken Groei en Bloei

Bloemschikcursus 6x, start januari 2019. Voor de nieuwe cursus bloemschikken onder de deskundige begeleiding van docent Petra van Vught, kunt u zich opgeven tot uiterlijk 12 januari 2019. De cursus zal uit zes woensdagavonden bestaan, te beginnen op 23 januari.

De Zaak van Ermelo zoekt ondernemers in duurzaamheid

Ermelo – Kringloopwinkel ‘De Zaak van Ermelo’ verhuist naar de Herderlaan 12, en start daar met een vernieuwd winkelconcept. Behalve de kringloopwinkel zelf, komen er verschillende shops op het gebied van duurzaamheid in één grote winkelruimte.

Gelderlanders zien NL-Alert nu ook op vertrekborden bij bushaltes

Maandag 3 december landelijk controlebericht NL-Alert

Lezing bij Groei & Bloei: de Andestrail

20-11-2018: Lezing door Jan Willem Lagerweij: De bloeiende Andestrail Afdeling: Groei & Bloei Harderwijk e.o. De lezing begint om 19.45 uur

Taarten Soep en Zo

In september is natuurvoedingskundige Corine Haak gestart met een kleinschalige culinaire onderneming: Taarten Soep en Zo. Plaats van vestiging is Ermelo en de producten zijn op bestelling leverbaar. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen gebruik maken van deze service.

Naast de zwangere vrouw ontvangt echocentrum Echowonder nu ook senioren

Tot voor kort kwamen er alleen zwangeren naar de praktijk van Echowonder Amersfoort, maar de Aortastichting heeft het echocentrum benaderd om als een van de eerste centra mee te doen om AAA-Quickscans te maken bij senioren.

Pagina's